Vakantie Sri Lanka

Riksja Sri Lanka

Met Riksja Sri Lanka bouw je je eigen droomvakantie met bouwstenen: ga je je eigen curry maken bij een Srilankaans gezin of beklim je een rotstempel via honderden treden? Je kiest zelf wat je wilt doen; wij regelen je knusse slaapplekken, gave activiteiten en vervoer. Wij Sri Lanka-kenners zijn zelf in het land geweest en helpen je graag met puzzelen.

bekijk alle reizen van Riksja Sri Lanka Best geboekte reizen

Djoser

Sri Lanka is een klein eiland met een grote natuurlijke en culturele rijkdom. Je ontdekt al dat moois tijdens je vakantie in Sri Lanka die je boekt via Djoser. Als je voor ons kiest, kun je rekenen op een volledig verzorgde rondreis met goed geregeld vervoer, gezellige accommodaties en ondersteuning van een Nederlandse reisbegeleider en een lokale gids. Neem contact met ons op voor meer informatie!

bekijk alle reizen van Djoser Best geboekte reizen

FOX, verre reizen van ANWB

FOX is gespecialiseerd in verre bestemmingen en neemt je mee op vakantie naar de mooiste plekken op aarde. Sri Lanka is een parel in de Indische Oceaan die je een keer gezien moet hebben. Wij nemen je tijdens onze rondreizen mee naar de hoogtepunten van Sri Lanka en regelen een comfortabel en centraal gelegen hotel voor je zodat jij lekker vakantie kunt vieren.

bekijk alle reizen van FOX, verre reizen van ANWB Best geboekte reizen

WRC Reizen

WRC Reizen biedt verschillende vakanties naar Sri Lanka aan die u kennis laten maken met de schitterende natuur en veelzijdigheid van het land. U reist per auto met chauffeur, die Engels spreekt, over het eiland langs de mooiste highlights. De gids kent Sri Lanka als geen ander en kan u alles over het land vertellen.

Kras

Sri Lanka vertaald naar het Nederlands is ‘beeldschoon land’. Dit is natuurlijk niet voor niks: indrukwekkende tinten groen, afgewisseld met heiligdommen in Anuradhapura en witte zandstranden aan de kust. Sri Lanka heeft alles in huis voor een perfecte vakantie. Kras biedt meerdere vakanties naar Sri Lanka aan. Kijk op de website voor het aanbod.  

bekijk alle reizen van Kras Best geboekte reizen

Van Verre Reizen

Een vakantie naar Sri Lanka is genieten van mooie stranden aan de oost- een westkust, een buitengewoon vriendelijke bevolking en genieten van cultuur en natuur. Sri Lanka heeft diverse wildparken met vele olifanten, zelfs luipaarden kun je spotten in Sri Lanka. Of verblijf een aantal nachten op een privé-eiland en geniet van de luxe! Onze Sri Lanka deskundige helpt je graag.

bekijk alle reizen van Van Verre Reizen Best geboekte reizen
Top 10 aanbiedingen
Aanbevolen door ons
Azie.nl kenner
Reis van de maand
Wegdromen in Balinese luxe - va € 2171
Wegdromen in Balinese luxe

15-daagse individuele rondreis Bali

  • Slaap in de jungle, aan het strand, in een nationaal park en middenin de plantages
  • Geniet van de cultuur, natuur én de luxe die het eiland te bieden heeft
Bekijk reis
Sponsors
Stay tuned

Wil jij elke maand naar Azië?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Thailand kenner