Like ons op Facebook

Vakantie Sri Lanka

Sri Lanka Online

Stel de reis samen die bij jouw wensen past, door verschillende bouwstenen te combineren tot een complete individuele rondreis. Met Sri Lanka online reis je in de sfeer van het land en combineer je tempels met theevelden en paradijselijke stranden. Je slaapt in koloniale hotels, cottages aan het strand, sfeervolle hotels tussen rijstvelden of in exotische tuinen. Voor advies kun je bij onze ervaren Sri Lanka reisspecialisten terecht.

bekijk alle reizen van Sri Lanka Online Best geboekte reizen

Tenzing Travel Asia

Vormen levendig Colombo, de theeplantages van Nuwara Eliya en de ruïnes van de Gouden Driehoek de ingrediënten van uw volgende vakantie? De reisspecialisten van Tenzing Travel Asia laten u graag de schoonheid van Sri Lanka ervaren. Tenzing Travel is uitgeroepen tot ‘Beste Specialist in Verre Reizen’ en lid van de SGR, ANVR en het Calamiteitenfonds.

bekijk alle reizen van Tenzing Travel Asia Best geboekte reizen

Djoser

Sri Lanka is een klein eiland met een grote natuurlijke en culturele rijkdom. Je ontdekt al dat moois tijdens je vakantie in Sri Lanka die je boekt via Djoser. Als je voor ons kiest, kun je rekenen op een volledig verzorgde rondreis met goed geregeld vervoer, gezellige accommodaties en ondersteuning van een Nederlandse reisbegeleider en een lokale gids. Neem contact met ons op voor meer informatie!

bekijk alle reizen van Djoser Best geboekte reizen

FOX, verre reizen van ANWB

FOX is gespecialiseerd in groepsreizen, individuele rondreizen, strandvakanties, familiereizen en singlereizen naar Sri Lanka. Daarnaast biedt FOX 'feel good' reizen aan waarin u een aantal dagen als vrijwilliger werkt. Reizen met FOX staat voor comfortabel avontuur. U zoekt eenvoudig door alle beschikbare reizen en leest ervaringen van andere reizigers in de reisverslagen en het forum.

bekijk alle reizen van FOX, verre reizen van ANWB Best geboekte reizen

WRC Reizen

WRC Reizen biedt verschillende vakanties naar Sri Lanka aan die u kennis laten maken met de schitterende natuur en veelzijdigheid van het land. U reist per auto met chauffeur, die Engels spreekt, over het eiland langs de mooiste highlights. De gids kent Sri Lanka als geen ander en kan u alles over het land vertellen.

Van Verre reizen

Van Verre Reizen verzorgt individuele reizen op maat naar de mooiste plekjes in Sri Lanka. Jij geeft je wensen aan, wij stellen uw eigen route door een of meerdere bestemmingen in de regio, naar alle uithoeken en onbekende plekjes. Wij kunnen je een uitstekend advies geven omdat wij al vele jaren kennis hebben van alle mooie landen in Azië.

bekijk alle reizen van Van Verre reizen Best geboekte reizen

Like deze pagina
Top 10 aanbiedingen
Aanbevolen door ons
Japan kenner
Reis van de maand
Beleef Thailand on a budget - va € 776
Beleef Thailand on a budget

Deze complete 15-daagse individuele Thailand-reis is geschikt voor elke portemonnee

  • Ga apen spotten in het oudste natuurpark van Thailand!
  • Reis vanuit Bangkok naar de River Kwai en bezoek de tempelstad Ayutthaya
Bekijk reis
Sponsors
Stay tuned

Wil jij elke maand naar Azië?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners!

Aanmelden nieuwsbrief

Jordanië kenner