Like ons op Facebook

Luxe reizen Sri Lanka

333travel

De reisexperts van 333travel wijzen u de weg in Sri Lanka en zorgen ervoor dat u een zorgeloze en onvergetelijke vakantie beleeft. Wij adviseren u op basis van onze eigen reiservaringen en stellen samen met u een luxe reis naar Sri Lanka volledig op maat samen.

bekijk alle reizen van 333travel Best geboekte reizen

Van Verre Reizen

Hoewel de service in Sri Lanka al heel vriendelijk is, kun je voor Sri Lanka ook kiezen voor comfortabel reizen. Je reist vrijwel alles met privé-vervoer en je reis kun je uitbreiden met verblijven in luxe of boutique hotels, zoals in het Kandalama hotel in Dambulla met werkelijk een fenomenaal uitzicht over het Amaya-meer. Schrik niet van toevallig passerende apen op je balkon!

bekijk alle reizen van Van Verre Reizen Best geboekte reizen

PANGEA Travel

Ontdek de veelzijdigheid van Sri Lanka in stijl met een reis op maat van PANGEA Travel. Bij ons ben je niet gebonden aan een vaste vertrekdatum of een vooraf bepaald programma. Wij maken een vakantie op maat die we toespitsen op al je wensen en ideeën. Neem contact met ons op en voor je het weet vlieg je een luxe vakantie in Sri Lanka tegemoet.

bekijk alle reizen van PANGEA Travel Best geboekte reizen

Evaneos

Wilt u een luxe rondreis maken naar Sri Lanka, gebruik dan onze voorbeeldreis ‘Sri Lanka: A touch of Luxury’ ter inspriatie voor uw eigen unieke maatwerkreis. Tijdens deze luxe reis nemen de reisspecialisten van Evaneos u mee naar de hoogtepunten van Sri Lanka, zoals de ruïnes van Polonnaruwa en Anuradhapura, en zorgen zij ervoor dat het u aan niets ontbreekt.

bekijk alle reizen van Evaneos Best geboekte reizen

Undiscovered

Laat je volledig ontzorgen tijdens onze comfortabele reizen naar Sri Lanka. Ervaar bijzondere ontmoetingen en ontdek ongerepte witte zandstranden. Alle accommodaties zijn met zorg geselecteerd waarbij comfort, ontspanning en exclusiviteit centraal staan. Tijdens onze reizen laat je je compleet in de watten leggen door Undiscovered. Vraag vrijblijvend een offerte op maat aan.

bekijk alle reizen van Undiscovered Best geboekte reizen
Like deze pagina
Top 10 aanbiedingen
Aanbevolen door ons
Azie.nl kenner
Reis van de maand
Verborgen plekjes van Myanmar - va € 2527
Verborgen plekjes van Myanmar

18-daagse privé rondreis Myanmar

  • Diepere kennismaking met het authentieke Birma
  • Bezoek de tempelvlakte van Bagan en de prachtige omgeving van het Inle Lake
Bekijk reis
Sponsors
Stay tuned

Wil jij elke maand naar Azië?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Jordanië kenner