Like ons op Facebook

Luxe reizen Sri Lanka

333TRAVEL

De reisexperts van 333 Travel wijzen u de weg in Sri Lanka en zorgen ervoor dat u een zorgeloze en onvergetelijke vakantie beleeft. Wij adviseren u op basis van onze eigen reiservaringen en stellen samen met u een luxe reis naar Sri Lanka volledig op maat samen.

bekijk alle reizen van 333TRAVEL Best geboekte reizen

PANGEA Travel

Ontdek de veelzijdigheid van Sri Lanka in stijl met een reis op maat van PANGEA Travel. Bij ons ben je niet gebonden aan een vaste vertrekdatum of een vooraf bepaald programma. Wij maken een vakantie op maat die we toespitsen op al je wensen en ideeën. Neem contact met ons op en voor je het weet vlieg je een luxe vakantie in Sri Lanka tegemoet.

bekijk alle reizen van PANGEA Travel Best geboekte reizen

Rama Tours Holland

Dompel u onder in de luxe van een mooi vakantieresort in Sri Lanka en geniet van de warme oceaan en de oneindige zandstranden. Rama Tours Holland verzekert u van een geheel verzorgde, op uw persoonlijke wensen afgestemde vakantie in Sri Lanka. Ons doel is om uw vakantie naar Sri Lanka om te toveren in een ware droomreis!

bekijk alle reizen van Rama Tours Holland Best geboekte reizen

Namasté Reizen

Namasté Reizen is gespecialiseerd in maatreizen naar Sri Lanka. Een maatreis betekent voor ons een reis die geheel voldoet aan uw wensen en ideeën. Wij nemen er graag de tijd voor u een goed advies te geven. Wij doen dit uit eigen ervaring want we bezoeken al onze bestemmingen regelmatig, op zoek naar bijzondere plekken en sfeervolle accommodaties. Vraag via onze website vrijblijvend een uitgebreid voorstel aan.

Van Verre reizen

Van Verre Reizen verzorgt individuele reizen op maat naar de mooiste plekjes in Sri Lanka. Jij geeft je wensen aan, wij stellen uw eigen route door een of meerdere bestemmingen in de regio, naar alle uithoeken en onbekende plekjes. Wij kunnen je een uitstekend advies geven omdat wij al vele jaren kennis hebben van alle mooie landen in Azië.

bekijk alle reizen van Van Verre reizen Best geboekte reizen

Evaneos

Wilt u een luxe rondreis maken naar Sri Lanka, gebruik dan onze voorbeeldreis ‘Sri Lanka: A touch of Luxury’ ter inspriatie voor uw eigen unieke maatwerkreis. Tijdens deze luxe reis nemen de reisspecialisten van Evaneos u mee naar de hoogtepunten van Sri Lanka, zoals de ruïnes van Polonnaruwa en Anuradhapura, en zorgen zij ervoor dat het u aan niets ontbreekt.

Singha Reizen

Een luxe reis in Sri Lanka kenmerkt zich door heerlijk eten, top verzorging en goede luxe hotels. Uiteraard bezoek je de highlights van Sri Lanka.  Je verblijft in koloniale theeplanters bungalows of luxe boutique hotels. Bij Singha reizen kun je ook luxe villa’s in Sri Lanka reserveren.  Onze persoonlijke aandacht zorgt ervoor dat het aan niks ontbreekt tijdens je droomreis.  

Like deze pagina
Top 10 aanbiedingen
Aanbevolen door ons
India kenner
Reis van de maand
15-daagse Groepsrondreis Taiwan - va € 2299
15-daagse Groepsrondreis Taiwan

Taiwan is de nieuwste must see bestemming in Azië!

  • Ga mee op avontuur en bezoek een typische avondmarkt in de hoofdstad Taipei
  • Fiets door de sprookjesachtige omgeving van het Sun Moon Lake
Bekijk reis
Sponsors
Stay tuned

Wil jij elke maand naar Azië?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners!

Aanmelden nieuwsbrief

India kenner