Like ons op Facebook

Luxe reizen Sri Lanka

333travel

De reisexperts van 333travel wijzen u de weg in Sri Lanka en zorgen ervoor dat u een zorgeloze en onvergetelijke vakantie beleeft. Wij adviseren u op basis van onze eigen reiservaringen en stellen samen met u een luxe reis naar Sri Lanka volledig op maat samen.

bekijk alle reizen van 333travel Best geboekte reizen

Namasté Reizen

Namasté Reizen is gespecialiseerd in maatreizen naar Sri Lanka. Een maatreis betekent voor ons een reis die geheel voldoet aan uw wensen en ideeën. Wij nemen er graag de tijd voor u een goed advies te geven. Wij doen dit uit eigen ervaring want we bezoeken al onze bestemmingen regelmatig, op zoek naar bijzondere plekken en sfeervolle accommodaties. Vraag via onze website vrijblijvend een uitgebreid voorstel aan.

Singha Reizen

Een luxe reis in Sri Lanka kenmerkt zich door heerlijk eten, top verzorging en goede luxe hotels. Uiteraard bezoek je de highlights van Sri Lanka.  Je verblijft in koloniale theeplanters bungalows of luxe boutique hotels. Bij Singha reizen kun je ook luxe villa’s in Sri Lanka reserveren.  Onze persoonlijke aandacht zorgt ervoor dat het aan niks ontbreekt tijdens je droomreis.  

Rama Tours Holland

Dompel u onder in de luxe van een mooi vakantieresort in Sri Lanka en geniet van de warme oceaan en de oneindige zandstranden. Rama Tours Holland verzekert u van een geheel verzorgde, op uw persoonlijke wensen afgestemde vakantie in Sri Lanka. Ons doel is om uw vakantie naar Sri Lanka om te toveren in een ware droomreis!

bekijk alle reizen van Rama Tours Holland Best geboekte reizen

Van Verre Reizen

Hoewel de service in Sri Lanka al heel vriendelijk is, kun je voor Sri Lanka ook kiezen voor comfortabel reizen. Je reist vrijwel alles met privé-vervoer en je reis kun je uitbreiden met verblijven in luxe of boutique hotels, zoals in het Kandalama hotel in Dambulla met werkelijk een fenomenaal uitzicht over het Amaya-meer. Schrik niet van toevallig passerende apen op je balkon!

bekijk alle reizen van Van Verre Reizen Best geboekte reizen

Evaneos

Wilt u een luxe rondreis maken naar Sri Lanka, gebruik dan onze voorbeeldreis ‘Sri Lanka: A touch of Luxury’ ter inspriatie voor uw eigen unieke maatwerkreis. Tijdens deze luxe reis nemen de reisspecialisten van Evaneos u mee naar de hoogtepunten van Sri Lanka, zoals de ruïnes van Polonnaruwa en Anuradhapura, en zorgen zij ervoor dat het u aan niets ontbreekt.

Undiscovered

Laat je volledig ontzorgen tijdens onze comfortabele reizen naar Sri Lanka. Ervaar bijzondere ontmoetingen en ontdek ongerepte witte zandstranden. Alle accommodaties zijn met zorg geselecteerd waarbij comfort, ontspanning en exclusiviteit centraal staan. Tijdens onze reizen laat je je compleet in de watten leggen door Undiscovered. Vraag vrijblijvend een offerte op maat aan.

bekijk alle reizen van Undiscovered Best geboekte reizen
Like deze pagina
Top 10 aanbiedingen
Aanbevolen door ons
Azie.nl kenner
Reis van de maand
Jungle, olifanten en ongerept Stung Treng en Ratanakiri - va € 1330
Jungle, olifanten en ongerept Stung Treng en Ratanakiri

15-daagse rondreis door Cambodja

  • Waan je door een wereld van jungle, watervallen en olifanten
  • Je bezoekt de tempels van Angkor en een bijzondere tempel aan de grens met Thailand
Bekijk reis
Sponsors
Stay tuned

Wil jij elke maand naar Azië?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Indonesië kenner