Like ons op Facebook

Duurzame reizen Sri Lanka

Djoser

Dankzij onze jarenlange ervaring met duurzaam toerisme weten we bij Djoser heel goed hoe we een waardevolle en verantwoorde invulling kunnen geven aan onze rondreizen door Sri Lanka. We werken samen met lokale gidsen die het land door en door kennen en gaan op zoek naar de mooiste kleinschalige hotels van Sri Lanka. Reis je met ons mee?

bekijk alle reizen van Djoser Best geboekte reizen

Dimsum Reizen

Duurzaam toerisme is een belangrijk thema binnen Dimsum Reizen. Samen met lokale agenten in Sri Lanka werken we er hard aan om met ons verblijf een positieve bijdrage te leveren aan het milieu en de sociale structuur van Sri Lanka. We doen dit onder andere door te verblijven in kleinschalige accommodaties en zo nu en dan te kiezen voor een homestay waarbij onze reizigers kennismaken met de lokale bevolking.

PANGEA Travel

Ontdek Sri Lanka tijdens een individuele rondreis met PANGEA Travel. Wij stellen een vakantie naar Sri Lanka volledig op maat samen en houden daarbij rekening met uw duurzame wensen. U bepaalt zelf hoe u reis en waar u verblijft en in hoeverre uw reis duurzaam is. 

bekijk alle reizen van PANGEA Travel Best geboekte reizen

Undiscovered

Undiscovered levert graag bij aan zorg voor het milieu en de levensonderhoud van lokale mensen. Onze duurzame reizen belasten het milieu en de natuur zo min mogelijk. Onze reizen op maat geven je de mogelijkheid om een positieve bijdrage te leveren in Sri Lanka. Denk aan het volgen van een traditionele kookles of overnachten in een homestay! Bekijk het uitgebreide aanbod reizen op de website.

bekijk alle reizen van Undiscovered Best geboekte reizen

Footprint Travel

Vind jij het belangrijk dat jouw reis een positieve bijdrage levert in Sri Lanka? Wij ook! Zo kun je in de nationaal parken slapen in ingerichte safaritenten van een Eco Safari Camp of verblijven in een ecolodge. Ga eten bij mensen thuis, bezoek een duurzaam olifantenopvang of ga in gesprek met een boeddhistische monnik. Footprint Travel compenseert 100% van de CO2 emissie van jouw Sri Lanka reis.

bekijk alle reizen van Footprint Travel Best geboekte reizen

Better Places

Better Places brengt je rechtstreeks in contact met Nishanthi, onze reisspecialist in Sri Lanka. Zij kent Sri Lanka door en door en heeft veel ervaring met het organiseren van maatwerk reizen. Door te verblijven in kleinschalige familiehotels of bij de mensen thuis levert jouw reis een positieve bijdrage en heb jij een originele ervaring. Je komt op bijzondere plekjes en beschikt over de meest up-to-date kennis. En je organiseert je reis voordelig, zonder tussenschakels, direct ter plaatse.

bekijk alle reizen van Better Places Best geboekte reizen
Like deze pagina
Top 10 aanbiedingen
Aanbevolen door ons
Azie.nl kenner
Reis van de maand
Best Deal Thailand - va € 1064
Best Deal Thailand

14-daagse individuele rondreis Thailand

  • Voel de charme van het gezellige Chiang Mai
  • Sluit de reis af met een strandvakantie in Hua Hin
Bekijk reis
Sponsors
Stay tuned

Wil jij elke maand naar Azië?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Azie.nl kenner