Tijd en tijdsverschil Qatar

Tijd en tijdsverschil Qatar

Na een zes uur durende vlucht zet het vliegtuig eindelijk weer voet aan land. Je vakantie in Qatar gaat van start! Je kan niet wachten om het futuristische en authentieke Doha te ontdekken. Of om op avontuur te gaan in de woestijn en de mangroves. Om niet elke dag achter de tijd aan te rennen, is het belangrijk te weten wat het tijdsverschil met Qatar is. 

Helemaal aan het einde van de wereld ligt Qatar niet. Toch kom je in een compleet andere wereld terecht, die toch wel vijfduizend kilometer verwijderd ligt van ons kleine kikkerlandje. Een enorme jetlag zal je echter niet hebben, aangezien het tijdsverschil met Qatar gelukkig minimaal is. 

Wat is het tijdsverschil met Qatar?

In de zomer is het tijdsverschil met Qatar slechts één uur. Aangezien je Qatar in de zomermaanden liever mijdt door de hitte, heb je meestal te maken met het tijdsverschil die geldt in de winter. 

Ook dan is het tijdsverschil met Qatar niet schokkend groot. In de winterperiode wordt het tijdsverschil met één uur verlengd. Dat betekent dat het in Qatar twee uur later is dan in Nederland. Leef direct mee met de actuele tijd in Qatar. Zo kom je sneller in het ritme en is je eventuele jetlag snel voorbij.

Met de tijd mee reizen

Ben je op doorreis naar andere landen in Azië vanuit Qatar? Ook tijdens je stopover in Qatar is het handig om direct met het ritme van het land mee te gaan. Zodra je verder reist naar je volgende bestemming, heb je al een beetje aan het tijdsverschil kunnen wennen. Ideaal als je straks nog eens vijf uur bij je tijdsverschil moet optellen.  

Vind je reisorganisatie

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Azië?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

China kenner
Sponsors