Winnaar droomreis bekend Ben jij die bofkont?

Winnaar droomreis bekend

19 juni 2018 door Getaway Travel

Op de Vakantiebeurs in Utrecht kon je dit jaar meedoen met onze droomreis-actie, waarmee je kans maakt op een volledig verzorgde rondreis van FOX verre reizen naar jouw droombestemming. Maar ook online was het de afgelopen maanden mogelijk om deel te nemen.

Nu is het zo ver. Uit álle inzendingen hebben wij een winnaar getrokken. Tromgeroffel...

Wij van Getaway Travel en onze vrienden van FOX verre reizen feliciteren Laura Gillebert uit Haarlem met een compleet verzorgde rondreis voor twee personen naar... INDONESIË!

Reactie Laura

'YEEEESSS!!!! Ik moest even drie keer kijken toen ik de felicitatiemail binnenkreeg. En belde heel voorzichtig op naar Getaway Travel met de vraag of het wel echt waar was. Maar ja dus, ik heb een reis gewonnen naar Indonesië!

Mijn naam is Laura (29) en ik woon in Haarlem. Ik geef in het dagelijks leven fulltime les aan groep 4 op een basisschool, ook in Haarlem. Naast mijn passie voor lesgeven, heb ik ook een passie voor reizen en spaar ik elk jaar weer om in de zomervakantie een prachtige verre reis te maken. Zo heb ik Thailand, Guatemala, Belize, Honduras, Mexico (allen met FOX), Bali, Lombok en vorig jaar ook Costa Rica al mogen aanschouwen, waar ik ook nog eens mijn lieve vriend heb ontmoet.

Voor deze zomer staat Sri Lanka op de planning en daar komt nu deze prachtige reis bij. Ik kan niet wachten. Ik hou jullie op de hoogte van mijn ervaringen. Onwijs bedankt!'

Niet gewonnen? Niet getreurd!

Niet iedereen kan de gelukkige winnaar zijn van een rondreis naar Indonesië. Daarom hebben we nog meer leuke acties, persoonlijke tips en reisinspiratie voor je op een rijtje gezet:

  • Ben jij met een reisorganisatie op vakantie geweest? Beoordeel je reisorganisatie en maak kans op een vliegticketvoucher van 250 euro.

  • Wil jij persoonlijke reistips, een checklist en meer inspiratie ontvangen voor je volgende reis? Geef ons je bestemming door en wij sturen onze beste tips naar je op.

  • Wil jij je kennis over reisfotografie en met maken van video's op reis bijspijkeren? Wij geven regelmatig leuke workshops aan onze Getaway Academy die je gratis online kan volgen.

  • Ben jij van plan om dit jaar naar Azië op reis te gaan? Wij hebben de tien beste reisaanbiedingen voor Azië van dit moment voor je op een rijtje gezet.

  • Twijfel jij nog over je volgende reisbestemming? Om je een handje op weg te helpen hebben we onze top 10 landen voor 2018 voor je op een rijtje gezet.

  • Ga jij ook binnenkort naar Indonesië of ben je gewoon Indonesië-fan? Lees de ervaringen van onze columnisten die er wonen.

  • Vind jij het leuk om wereldrecepten te ontdekken en sta je open voor vegetarische gerechten? Bij ons maak je nu kans op het kookboek The Green Kitchen Travels.

  • Wist je dat jij met je reiservaring iets goeds kan doen voor de aarde? Voor elke review, foto en video die jij ons stuurt, doneren wij aan Justdiggit. Meer weten?

Sponsors