Paspoort en visum Zuid-Korea

Paspoort en visum Zuid-Korea

Reis je binnenkort naar Zuid-Korea, of via Zuid-Korea naar een andere bestemming? Dan heb je wellicht een visum nodig. Hier lees je alles wat je moet weten voor het aanvragen van je visum voor Zuid-Korea.

Heb ik een visum nodig voor Zuid-Korea?

Als toerist met de Nederlandse nationaliteit, mag je maximaal drie maanden (negentig dagen) in Zuid-Korea verblijven zonder dat je een visum hoeft aan te vragen. Wil je langer dan drie maanden in Zuid-Korea verblijven, dan is het raadzaam om contact op te nemen met de ambassade van Zuid-Korea in Den Haag.

ZELF NAAR Zuid-Korea?

Bekijk alle 5 reizen naar Zuid-Korea

Hoewel je als toerist dus meestal geen visum nodig hebt voor Zuid-Korea, moet je wel een aantal andere documenten kunnen overleggen. Zo moet je bijvoorbeeld in het bezit zijn van bewijs van een retourvlucht of een vlucht naar de volgende bestemming en een geldig paspoort. Een overzicht van alle benodigde reisdocumenten voor Zuid-Korea vind je op VisumCentrale.nl.

Geldigheid paspoort Zuid-Korea

Bij het inreizen van Zuid-Korea moet je paspoort nog minimaal zes maanden geldig zijn. Het paspoort moet minimaal één lege visumpagina bevatten voor de stempel van de douane.

Reizen Zuid-Korea

Specialisten Zuid-Korea

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Azië?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Dubai kenner
Sponsors