Tui Discovery your smile

Reviews Tui

8,0
8,1 Algemene ervaring
8,2 Boekingsproces
7,8 Reisleiding
8,1 Accommodatie(s)
8,0 Vervoer
7,9 Prijs-kwaliteit
  • Aantal reviews: 158
  • Aantal waarderingen: 1111

Sri Lanka (bezocht in januari 2018)

Review geschreven door Will Wil op 07 oktober 2018

De kwaliteit van de reizen zijn altijd goed, veel te zien in korte tijd. Als we gaan boeken worden we altijd vriendelijk en behulpzaam geholpen. Ze denken mee over de reis die we willen gaan maken en zijn enthousiast over hun eigen ervaringen.

8,5
10 Algemene ervaring
8 Boekingsproces
8 Reisleiding
8 Accommodatie(s)
9 Vervoer
8 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Tui

  • de reizen

Minpunten Tui

  • te veel geld op zak voor kosten die ter plaatse moeten worden voldaan

Bezochte landen

  • Zuid-Afrika
  • Namibië
  • Zimbabwe
  • Egypte
  • India
  • Nepal
  • Amerika
  • Sri Lanka
  • peru
  • Qatar
  • Turkije
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Trip DisneyWorld and more (bezocht in december 2014)

Review geschreven door Gaby Kraaijeveld op 07 oktober 2018

Dachten goed mee met de wensen die we hadden. De wisseling van personeel was wel lastig als je ene vast contact persoon had wisten vaak niet dingen van elkaar over te nemen bij het reisbureau en dan moest je lang wachten op antwoord.

8,0
9 Algemene ervaring
8 Boekingsproces
nvt Reisleiding
9 Accommodatie(s)
nvt Vervoer
6 Prijs-kwaliteit

Bezochte landen

  • amerika
  • china
Aangeraden voor: Gezinnen, Vriendengroep, Budget reizigers

Fantastisch (bezocht in februari 2018)

Review geschreven door Els Fossen-Olierook op 30 september 2018

Afwisselende reis met cultuur, natuur en relaxen. In Kandy was de noodtoestand uitgebroken en we werden tijdig geïnformeerd door Tui. De hotels waren zorgvuldig uitgezocht en met de gids was veel te regelen

9,0
9 Algemene ervaring
9 Boekingsproces
9 Reisleiding
9 Accommodatie(s)
9 Vervoer
9 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Tui

  • goed verzorgd

Minpunten Tui

  • geen

Bezochte landen

  • Sri Lanka
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Mooie reis. Goed geregeld (bezocht in februari 2016)

Review geschreven door Matthijs Snellink op 30 september 2018

Alles werd geregeld. Van vlucht en transfer tot aan het verblijf. Ja het kost je misschien meer dan bijvoorbeeld Ryanair. Maar zodra je zelf een keer een vakantie in elkaar moet knutselen weet je hoe fijn het is dat zij je al dit werk uit handen nemen en je gewoon al kan gaan genieten op het moment dat je weg wil gaan.

9,3
10 Algemene ervaring
10 Boekingsproces
10 Reisleiding
8 Accommodatie(s)
10 Vervoer
8 Prijs-kwaliteit
Aangeraden voor: Gezinnen, Vriendengroep, Luxe reizigers, Cultuurliefhebbers

Een vlucht naar het paradijs (bezocht in november 2017)

Review geschreven door Karen Berkhout op 30 september 2018

Ik vond de vlucht erg goed. Al het TUI personeel was zeer service gericht. De 'captain' legde keurig uit wat er gebeurde in het vliegtuig. TUI mensen stonden op het vliegveld te wachten en brachten ons naar de busjes die ons naar onze resort brachten. Daar zeer gastvrij ontvangen. En toen iets niet goed ging is er snel en adequaat gereageerd. Niets dan lof voor TUI!

8,3
9 Algemene ervaring
8 Boekingsproces
9 Reisleiding
9 Accommodatie(s)
7 Vervoer
8 Prijs-kwaliteit

Bezochte landen

  • Amerika
  • Canada
  • Egypte
  • Israel
  • Angola
  • Botswana
  • Zimbabwe
  • Zambia
  • Namibië
  • Zuid Afrika
  • Zanzibar
Aangeraden voor: Backpackers, Stellen, Avonturiers, Budget reizigers, Cultuurliefhebbers

Heerlijkheid (bezocht in september 2017)

Review geschreven door Jeroen van Reeden op 30 september 2018

Het was fijn om opgehaald te worden en de mogelijkheid tot dagprogramma's te hebben. Minder fijn is altijd de vraag waar je door de organisatie wordt opgehaald om weer naar het vliegveld af te reizen.

10,0
10 Algemene ervaring
10 Boekingsproces
10 Reisleiding
10 Accommodatie(s)
10 Vervoer
10 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Tui

  • dagprogramma

Bezochte landen

  • amerika
  • gambia
  • mexico
  • japan
  • korea
  • israel
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Vriendengroep

Naar Zuid-Afrika voor langere tijd (bezocht in januari 2016)

Review geschreven door Harry Noordhof op 30 september 2018

Het ticket was voor een jaar. Dat kun je zo niet boeken, omdat de computers maar iets van 9 maanden vooruit kunnen boeken. Toch heeft Tui dat geregeld en geweldig goed afgehandeld. We zijn er zeer tevreden over. Ervaringen zijn zeer positief, zoals het veranderen van de data voor de huur van een auto. Dat werd een en andermaal goed geregeld.

8,7
9 Algemene ervaring
9 Boekingsproces
nvt Reisleiding
nvt Accommodatie(s)
nvt Vervoer
8 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Tui

  • Aandacht voor onze situatie en meedenken

Minpunten Tui

  • ik kan die zo niet bedenken
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Vriendengroep, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Wat een service! (bezocht in april 2018)

Review geschreven door Thessa van der Zwaan op 29 september 2018

We zijn voor de tweede keer met TUI naar Amerika gevlogen. Wat een vriendelijk personeel! Niets was te gek! Ook zo lief voor de kinderen! Ook fijne zitplaatsen in het vliegtuig met enorm veel beenruimte! Een prijzige vlucht, maar het is het dik waard!

9,4
9 Algemene ervaring
10 Boekingsproces
10 Reisleiding
nvt Accommodatie(s)
10 Vervoer
8 Prijs-kwaliteit

Bezochte landen

  • Amerika
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Luxe reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Beauty stranden (bezocht in juni 2018)

Review geschreven door Marion Konink op 23 september 2018

Vliegen met Dreamliner en verblijven in een Riu hotel. Perfecte combinatie voor ons. Heerlijk eten en drinken in combinatie met het land bekijken dmv autohuur, openbaar vervoer of geregelde excursies. Altijd top geregeld

8,8
9 Algemene ervaring
9 Boekingsproces
8 Reisleiding
9 Accommodatie(s)
9 Vervoer
9 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Tui

  • Eigen luchtvaartmaatschappij

Minpunten Tui

  • app kan verbeterd worden

Bezochte landen

  • Amerika
  • Canada
  • Mexico
  • Brazilie
  • Thailand
  • Maleisie
  • Singapore
  • Sri Lanka
  • Java en Bali
  • Zuid Afrika
  • Kenia
  • Cuba
  • Dominicaanse Republiek
  • Jamaica
  • Aruba Bonaire Curacao en Sint Maarten
  • Bahamas
  • Barbados en St.Lucia
  • Suriname
  • Nepal
  • Dubai en Abu Dhabi
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Vriendengroep, Luxe reizigers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Flying away with TUI (bezocht in november 2017)

Review geschreven door Felicia Hendriks op 22 september 2018

Alles van A tot Z goed geregeld. Reisleiding ter plaatse ook helemaal top met goede tips en leuke excursies. We hebben een top reis gehad. Veel te kort 1 week! Dus zeker voor herhaling vatbaar. Als ik een reis zoek kijk ik altijd eerst bij TUI als zij de bestemming aanbieden. Heldere site en duidelijke prijsberekening.

9,5
10 Algemene ervaring
10 Boekingsproces
10 Reisleiding
9 Accommodatie(s)
9 Vervoer
9 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Tui

  • Goede betrokken reisleiding.
  • Duidelijk
  • prijs

Bezochte landen

  • Amerika
  • thailand
  • maleisie
  • indonesie
  • vietnam
  • costa rica
  • mexico
  • zuid afrika
  • nieuw zeeland
  • cuba
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Vriendengroep, Luxe reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Gambia nooit meer! (bezocht in april 2018)

Review geschreven door Johan Bootsma op 15 juni 2018

Prima service bij inchecken. Ook tijdens vlucht prima service. Voor wat betreft TUI geen klachten. Gambia echter was zeer vervelend door jonge mannen die ons constant lastig vielen. Verder dor en veel zwerfvuil.

7,8
8 Algemene ervaring
9 Boekingsproces
7 Reisleiding
7 Accommodatie(s)
8 Vervoer
8 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Tui

  • leuke excursies

Minpunten Tui

  • geen klachten
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Luxe reizigers, Natuurliefhebbers

Goed, leuke vakantie gehad in Tunesië (bezocht in mei 2018)

Review geschreven door Swiss Swiss op 06 juni 2018

Prima hostess en leuke activiteiten te boeken. Het vervoer was goed en contact was prima. Hotel was naar verwachting. Leuke locatie en personeel was hartstikke aardig. Alleen lange wachttijden als je eenmaal hebt geboekt. Het boeken zelf is zo gepiept. Met korte wachttijden.

9,2
10 Algemene ervaring
10 Boekingsproces
9 Reisleiding
8 Accommodatie(s)
9 Vervoer
9 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Tui

  • Uitstapjes
  • Makkelijk geregeld

Minpunten Tui

  • Lange wachttijd als je eenmaal hebt geboekt

Bezochte landen

  • Tunesië
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Luxe reizigers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Een hele leuke reis (bezocht in december 2017)

Review geschreven door Hans Ho Ten Soeng op 26 mei 2018

Tui heeft ervoor gezorgd dat ik mijn reispapieren goed en verzorgd heb gekregen (visum en tickets).
Een minpunt is dat mij niet werd verteld dat als je helemaal achter zit je minder ruimte hebt, dus je kan beter comfort boeken wat maar 35 euro meer is.

9,5
10 Algemene ervaring
10 Boekingsproces
9 Reisleiding
9 Accommodatie(s)
9 Vervoer
10 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Tui

  • goed verzorg
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Luxe reizigers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Goede service, ook voor mensen met speciale behoeften. (bezocht in januari 2018)

Review geschreven door Monique Wieringa op 16 mei 2018

Vriendelijk bij het reisbureau, alles goed voor mij geregeld en tijdens mijn verblijf in Mexico kregen we zowel op de APP als door de reisbegeleider goede informatie. Alles wat met de vlucht te maken had was super geregeld en aan boord wist men dat ik gehandicapt was en dat ik extra medische bagage bij me had.

9,7
10 Algemene ervaring
10 Boekingsproces
9 Reisleiding
9 Accommodatie(s)
10 Vervoer
10 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Tui

  • bij deze maatschappij krijg je goede informatie ook wanneer er speciale verzoeken zijn in mijn geval het reizen met een rolstoel
  • zijn goed in het meedenken
  • vriendelijk
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Budget reizigers, Cultuurliefhebbers

droomreis (bezocht in augustus 2017)

Review geschreven door tess vd bel op 09 maart 2018

Goede reisorganisatie met vriendelijke reisleiding. Ook is er goed vervoer en goed accommodatie voor je geregeld. Zelf vond ik tui aan het begin wel wat aan de prijzige kant, maar vergeleken met andere reisorganisaties viel het nog wel mee.

8,8
9 Algemene ervaring
9 Boekingsproces
9 Reisleiding
9 Accommodatie(s)
9 Vervoer
8 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Tui

  • vriendelijke reisleiding
  • goede accomodatie

Minpunten Tui

  • goedkoper

Bezochte landen

  • curacao
Aangeraden voor: Backpackers, Avonturiers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers

Sri Lanka (bezocht in mei 2017)

Review geschreven door Marcus Jonk op 24 februari 2018

Locatie en hotel waren fantastisch, het zag er prachtig uit en het hotelpersoneel was uitermate vriendelijk. Er was een goede ondersteuning van de plaatselijke reisleiders en er waren leuke uitstapjes naar tempels en natuurparken. Prijs-kwaliteit was erg goed.

9,0
9 Algemene ervaring
8 Boekingsproces
7 Reisleiding
10 Accommodatie(s)
10 Vervoer
10 Prijs-kwaliteit
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Luxe reizigers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers

Heerlijke vakantie (bezocht in december 2008)

Review geschreven door Petra Van Duijvenvoorde op 18 februari 2018

De site voor het boeken was niet zo best, aangezien het steeds hapert wat het wel lastig maakt. Maar de informatie voor je reis is wel heel goed. Ook leuke dingen die je kan doen wordt goed aangegeven. En dat er een app is voor je eigen reis is ook wel super makkelijk. TUI stuurt je ook mailtjes over je vakantiebestemming, waardoor de tijd die je ernaartoe leeft leuker wordt!

7,7
8 Algemene ervaring
6 Boekingsproces
8 Reisleiding
8 Accommodatie(s)
8 Vervoer
8 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Tui

  • bijzondere bezienswaardigheden

Bezochte landen

  • amerika
  • tunesie
Aangeraden voor: Stellen, Luxe reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Dominicaanse republiek (bezocht in mei 2017)

Review geschreven door Liza Markx op 18 februari 2018

We hebben heerlijk genoten in een mooi en goed hotel. Geen problemen gehad. Er waren heel veel mogelijkheden, ook bood TUI de mogelijkheid om verschillende excursies te doen en gaven ze hier goede informatie over.

7,3
7 Algemene ervaring
8 Boekingsproces
nvt Reisleiding
8 Accommodatie(s)
nvt Vervoer
6 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Tui

  • extra excursies mogelijk

Minpunten Tui

  • actueler beeldmateriaal op de website

Bezochte landen

  • Dominicaanse republiek
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Vriendengroep, Luxe reizigers

Goede organisatie (bezocht in augustus 2017)

Review geschreven door Esmee Remie op 18 februari 2018

Alles was goed geregeld. Prima vlucht, beetje klein zitplaatsen en alleen eten en drinken tegen betaling. In het hotel kregen we uitleg van het hotel, dit was prettig. De uitleg dit keer was iets minder dan het jaar daarvoor, maar nog steeds duidelijk.

7,5
8 Algemene ervaring
8 Boekingsproces
7 Reisleiding
7 Accommodatie(s)
8 Vervoer
7 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Tui

  • Uitstapjes zijn te regelen

Minpunten Tui

  • Redelijk duur
  • , Vlucht is simpel

Bezochte landen

  • Egypte
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Luxe reizigers

Heerlijke reis naar een prachtig land (bezocht in januari 2015)

Review geschreven door Ch gaarthuis op 11 februari 2018

Als je boekt bij Tui weet je dat het goed zit, de vlucht wordt uitgevoerd met een fijn toestel en ze hebben goede service aan boord. Het hotel waar ik verbleef was super, op een mooie locatie, met fijn eten en een mooie kamer.

8,2
8 Algemene ervaring
8 Boekingsproces
8 Reisleiding
9 Accommodatie(s)
8 Vervoer
8 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Tui

  • Goede vliegtuigen
  • behulpzame medewerkers

Minpunten Tui

  • prijzen voor alleenreizenden minder duur maken

Bezochte landen

  • mexico
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Vriendengroep, Luxe reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers