Paspoort en visum Myanmar

Paspoort en visum Myanmar

Reis je binnenkort naar Myanmar, of via Myanmar naar een andere bestemming? Dan heb je in de meeste gevallen een visum nodig. Hier lees je alles wat je moet weten voor het aanvragen van je visum voor Myanmar.

Heb ik een visum nodig voor Myanmar?

Om als toerist naar Myanmar te kunnen reizen, heb je een toeristenvisum nodig. Dit visum kun je voorafgaand aan je reis naar Myanmar aanschaffen via de ambassade van Myanmar in Brussel of Berlijn. Een toeristenvisum voor Myanmar is drie maanden geldig en geeft recht op een enkele inreis in het land.

ZELF NAAR Myanmar?

Bekijk alle 26 reizen naar Myanmar

Ben je van plan te gaan mediteren in een klooster in Myanmar? Kijk dan eens naar de mogelijkheden voor een speciaal meditatievisum. Deze is drie maanden geldig en hierbij heb je recht op een enkele inreis in Myanmar.

Visum aanvragen Myanmar

Om succesvol een visum voor Myanmar aan te vragen, moet je een aantal gegevens aanleveren bij de ambassade van het land in Brussel. Zo moet je bijvoorbeeld een correct en compleet ingevuld aanvraagformulier overhandigen. Kijk voor meer informatie over de benodigdheden voor je visumaanvraag op VisumCentrale.nl.

De ambassade van Myanmar in Brussel adviseert nadrukkelijk om vliegtickets en hotelreserveringen niet definitief te bevestigen vóórdat het visum is uitgegeven. Het kan namelijk voorkomen dat de ambassade je visumaanvraag, om welke reden ook, weigert. Het zou zonde zijn als je op dat moment al een reis hebt geboekt die je uiteindelijk niet kunt gaan maken!

De aanvraagduur van een visum voor Myanmar bedraagt doorgaans ongeveer vijf werkdagen. Je kunt er voor kiezen om de visumaanvraag uit te besteden aan VisumCentrale.nl. Dit bespaart je tijd en werk. De tarieven van de ambassade en van VisumCentrale.nl worden per reiziger berekend. De totale kosten van je visumaanvraag hangen af van de diensten die je selecteert, het aantal reizigers en het aantal werkdagen dat de ambassade nodig heeft om je visumaanvraag te verwerken.

Geldigheid paspoort Myanmar

Je paspoort moet minstens tot zes maanden na je inreis in Myanmar geldig zijn. Het paspoort moet minstens één lege visumpagina bevatten. Als je het paspoort naar de ambassade van Myanmar stuurt, mogen er in het paspoort geen hoesjes, omslagen en losse inhoud zitten. Kijk voor meer informatie op VisumCentrale.nl.

Reizen Myanmar

Specialisten Myanmar

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Azië?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Mongolië kenner
Sponsors