Like ons op Facebook

Vakantie Myanmar

Riksja Myanmar

Een vakantie in Myanmar begint met een zorgeloze reis. Met Riksja Myanmar kies je zelf welke plekken je wilt zien en wat je wilt doen, maar zijn je knusse slaapplekken, bijzondere activiteiten en vervoer al geregeld. Slaap bij Birmezen thuis, leer shan-noedels maken en fiets door Bagan. Je reist zelfstandig met ingebouwd vangnet. Laat die vakantie maar beginnen!

bekijk alle reizen van Riksja Myanmar Best geboekte reizen

Djoser

Kies voor een vakantie van Djoser en leer het échte Myanmar kennen. Onze jarenlange ervaring zorgt ervoor dat we mooie en afwisselende routes kunnen uitstippelen. Daarnaast roepen we in Myanmar de hulp in van een lokale gids die ons de weg wijst naar de mooiste highlights van het Aziatische land. Je kunt bij ons kiezen uit verschillende vakanties die ieder een net wat ander programma hebben. 

bekijk alle reizen van Djoser Best geboekte reizen

FOX, verre reizen van ANWB

FOX is gespecialiseerd in groepsreizen, individuele rondreizen, strandvakanties, familiereizen en singlereizen naar Myanmar. Daarnaast biedt FOX 'feel good' reizen aan waarin u een aantal dagen als vrijwilliger werkt. Reizen met FOX staat voor comfortabel avontuur. U zoekt eenvoudig door alle beschikbare reizen en leest ervaringen van andere reizigers in de reisverslagen en het forum.

bekijk alle reizen van FOX, verre reizen van ANWB Best geboekte reizen

333TRAVEL

Het diverse landschap van Myanmar bestaat uit ruige bergen, tropisch regenwoud en prachtige witte zandstranden. Die diversiteit maakt Myanmar tot een van de meest tot de verbeelding sprekende bestemmingen van Azië. Ontdek de schoonheid van Myanmar zelf tijdens een vakantie van 333Travel.

bekijk alle reizen van 333TRAVEL Best geboekte reizen

Van Verre reizen

Van Verre Reizen verzorgt individuele reizen op maat naar de mooiste plekjes in Myanmar en de rest van Zuidoost-Azië. U geeft uw wensen aan, wij stellen uw eigen route door een of meerdere bestemmingen in de regio, naar alle uithoeken en onbekende plekjes. Wij kunnen u een uitstekend advies geven omdat wij al vele jaren kennis hebben van alle mooie landen in Zuidoost-Azië.

bekijk alle reizen van Van Verre reizen Best geboekte reizen

Like deze pagina
Top 10 aanbiedingen
Aanbevolen door ons
India kenner
Reis van de maand
15-daagse Groepsrondreis Taiwan - va € 2299
15-daagse Groepsrondreis Taiwan

Taiwan is de nieuwste must see bestemming in Azië!

  • Ga mee op avontuur en bezoek een typische avondmarkt in de hoofdstad Taipei
  • Fiets door de sprookjesachtige omgeving van het Sun Moon Lake
Bekijk reis
Sponsors
Stay tuned

Wil jij elke maand naar Azië?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners!

Aanmelden nieuwsbrief

India kenner