Like ons op Facebook

Duurzame reizen Myanmar

Djoser

Djoser is partner van Unicef en steunt daarmee onder meer een project om kinderen in Myanmar van goed onderwijs te voorzien. Wij vragen onze reizigers 3, 5 of 10 euro te doneren wanneer zij een reis naar Myanmar boeken. Djoser verdubbelt deze donatie vervolgens. Met onze gezamenlijke donaties steunen we het onderwijsprogramma van Unicef in Myanmar.

bekijk alle reizen van Djoser Best geboekte reizen

Dimsum Reizen

Door samen te werken met lokale agenten en meet-a-local activiteiten te organiseren, hoopt Dimsum Reizen een positieve bijdrage te leveren aan de sociale structuur van Myanmar. Wij bieden onze reizigers de mogelijkheid om tijdens een rondreis door Myanmar wat te eten of drinken met lokale inwoners en zo kennis te maken met de mensen en de cultuur.

Better Places

Better Places brengt je rechtstreeks in contact met Nwai, onze reisspecialist in Myanmar. Zij kent Myanmar door en door en heeft veel ervaring met het organiseren van maatwerk reizen. Door te verblijven in kleinschalige familiehotels of bij de mensen thuis levert jouw reis een positieve bijdrage en heb jij een originele ervaring. Je komt op bijzondere plekjes en beschikt over de meest up-to-date kennis.

bekijk alle reizen van Better Places Best geboekte reizen

Footprint Travel

Vind jij het belangrijk dat jouw reis een positieve bijdrage levert in Myanmar? Wij ook! We kiezen bewust voor kleine, lokale (eco) hotels en activiteiten, zodat je als reiziger iets unieks ervaart. Maak een trekking langs bergdorpen en slaap bij mensen thuis, pak de trein of slaap in een ecolodge voorbij het Inlemeer. Zo laat je je bestemming beter achter. Footprint Travel compenseert 100% van de CO2 emissie van jouw Vietnam reis.

Like deze pagina
Top 10 aanbiedingen
Aanbevolen door ons
Azie.nl kenner
Reis van de maand
Best Deal Thailand - va € 1064
Best Deal Thailand

14-daagse individuele rondreis Thailand

  • Voel de charme van het gezellige Chiang Mai
  • Sluit de reis af met een strandvakantie in Hua Hin
Bekijk reis
Sponsors
Stay tuned

Wil jij elke maand naar Azië?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Singapore kenner