VIND JE RONDREIS NAAR Mongolië.

Rondreizen Mongolië

Rondreizen in Mongolië? Hieronder vind je aanbieders die gespecialiseerd zijn in rondreizen door Mongolië. Zij zullen je graag informatie geven over een rondreis in Mongolië.

Better Places

Better Places is gespecialiseerd in individuele rondreizen op maat. We brengen je rechtstreeks in contact met Ankhaa, onze reisspecialist in Mongolië. Zij kent Mongolië erg goed en is ervaren in het organiseren van maatwerk reizen. Je reist op een actieve manier, al wandelend en te paard ervaar je veel meer van Mongolië dan vanuit een bus. Ankhaa heeft ook veel ervaring in het samenstellen van reizen voor gezinnen met kinderen.

BEZOEK WEBSITE

Azie.nl REIS VAN DE MAAND
20-daagse rondreis Cambodja actief

20-daagse rondreis Cambodja actief
Bestemming: Cambodja Reisaanbieder: Van Verre

Cambodja leent zich uitstekend voor een (zeer) actieve vakantie. Van fietsen tot een trekking van meerdere dagen, de diversiteit van het landschap zorgt ervoor dat elke dag weer anders is. Vooral het noordoosten, Ratanakiri zal u een onvergetelijke ervaring bezorgen! Slapen in de jungle en kennismaken met primitieve beschavingen worden afgewisseld met de bekende en zeer bijzondere tempels van Angkor Wat. 

€ 1540,-Bekijk reis >

Partners Azie.nl: