VIND JE RONDREIS NAAR Mongolië.

Rondreizen Mongolië

Rondreizen in Mongolië? Hieronder vind je aanbieders die gespecialiseerd zijn in rondreizen door Mongolië. Zij zullen je graag informatie geven over een rondreis in Mongolië.

Better Places

Better Places is gespecialiseerd in individuele rondreizen op maat. We brengen je rechtstreeks in contact met Ankhaa, onze reisspecialist in Mongolië. Zij kent Mongolië erg goed en is ervaren in het organiseren van maatwerk reizen. Je reist op een actieve manier, al wandelend en te paard ervaar je veel meer van Mongolië dan vanuit een bus. Ankhaa heeft ook veel ervaring in het samenstellen van reizen voor gezinnen met kinderen.

BEZOEK WEBSITE

Azie.nl REIS VAN DE MAAND
16-daagse rondreis Klassiek Ceylon met Emirates

16-daagse rondreis Klassiek Ceylon met Emirates
Bestemming: Sri Lanka Reisaanbieder: FOX Vakanties

Klassieker uit het FOX Vakanties aanbod, geniet tijdens deze rondreis van het nog ongerepte en bijzonder gastvrije Sri Lanka! Je zult versteld staan van de diversiteit van deze complete rondreis door Sri Lanka! Schitterende rondreis door Sri Lanka met verblijf in comfortabele hotels op basis van halfpension. Je vliegt naar Colombo, waar je de eerste twee dagen in een strandhotel aan de Indische Oceaan verblijft om te acclimatiseren. Je maakt een leuke riviersafari door de lagune van Ranweli en gaat vervolgens naar Sigiriya/Dambulla. Onderweg bezoek je het olifantenweeshuis in Pinnawela en de imposante rotstempels in Dambulla. Vanuit Sigiriya/Dambulla maak je een leuke jeepsafari op zoek naar olifanten en optioneel kun je de beroemde rots van Sigiriya of de oude koningsstad Polonnaruwa bezoeken.

€ 1349,-Bekijk reis >

Partners Azie.nl: