VIND JE RONDREIS NAAR Mongolië.

Rondreizen Mongolië

Rondreizen in Mongolië? Hieronder vind je aanbieders die gespecialiseerd zijn in rondreizen door Mongolië. Zij zullen je graag informatie geven over een rondreis in Mongolië.

Better Places

Better Places is gespecialiseerd in individuele rondreizen op maat. We brengen je rechtstreeks in contact met Ankhaa, onze reisspecialist in Mongolië. Zij kent Mongolië erg goed en is ervaren in het organiseren van maatwerk reizen. Je reist op een actieve manier, al wandelend en te paard ervaar je veel meer van Mongolië dan vanuit een bus. Ankhaa heeft ook veel ervaring in het samenstellen van reizen voor gezinnen met kinderen.

BEZOEK WEBSITE

Azie.nl REIS VAN DE MAAND
Hoogtepunten Maleisië

Hoogtepunten Maleisië
Bestemming: Maleisië Reisaanbieder: Van Verre

Tijdens deze fascinerende rondreis door West-Maleisië en Maleisisch Borneo komen de verschillende ‘gezichten’ van dit fantastische land naar voren. Je begint de reis met een paar dagen genieten van zon, zee en strand tijdens je verblijf op het eiland Langkawi. Dan reis je verder naar het eiland Penang, een eiland met een compleet ander karakter. Penang wordt ook wel de Parel van de Orient genoemd, vanwege haar interessante historische gebouwen, verschillende wijkjes, tempels en Chinese invloeden. Met een huurauto bezoek je de uitgestrekte theevelden in de Cameron Highlands. Geniet van de indrukwekkende uitzichten en het aangename klimaat. In de bouwstijl ziet u vooral veel Engelse invloeden terug. Dan verruilt u de natuur voor bruisend Kuala Lumpur. Deze moderne stad heeft voor ieder wat wils...

€ 1855,-Bekijk reis >

Partners Azie.nl: