VIND JE RONDREIS NAAR Mongolië.

Rondreizen Mongolië

Rondreizen in Mongolië? Hieronder vind je aanbieders die gespecialiseerd zijn in rondreizen door Mongolië. Zij zullen je graag informatie geven over een rondreis in Mongolië.

Better Places

Better Places is gespecialiseerd in individuele rondreizen op maat. We brengen je rechtstreeks in contact met Ankhaa, onze reisspecialist in Mongolië. Zij kent Mongolië erg goed en is ervaren in het organiseren van maatwerk reizen. Je reist op een actieve manier, al wandelend en te paard ervaar je veel meer van Mongolië dan vanuit een bus. Ankhaa heeft ook veel ervaring in het samenstellen van reizen voor gezinnen met kinderen.

BEZOEK WEBSITE

Azie.nl REIS VAN DE MAAND
Rondreis China, van Beijing naar Hongkong, 12 dagen

Rondreis China, van Beijing naar Hongkong, 12 dagen
Bestemming: China Reisaanbieder: Yomads

Tijdens deze 12-daagse avontuurlijke internationale groepsreis door China reis je van Beijing (Peking) naar Hongkong. Zo trek je twee dagen over afgelegen gedeeltes van de Chinese Muur, beleef je een echte homestay op het platteland, ervaar je de rijke historie van China tijdens een bezoek aan de Verboden Stad en fiets je in Yangshuo tussen de kalkstenen bergtoppen, kalme meren en traditionele dorpjes. Een bezoek aan China is niet compleet zonder een overnachting in de trein. Aangekomen in het bruisende Hongkong heb je alle tijd om deze stad te verkennen. Je gaat pas weer naar huis als je het nachtleven van Hongkong hebt ontdekt.

€ 1160,-Bekijk reis >

Partners Azie.nl: