VIND JE RONDREIS NAAR Mongolië.

Rondreizen Mongolië

Rondreizen in Mongolië? Hieronder vind je aanbieders die gespecialiseerd zijn in rondreizen door Mongolië. Zij zullen je graag informatie geven over een rondreis in Mongolië.

Better Places

Better Places is gespecialiseerd in individuele rondreizen op maat. We brengen je rechtstreeks in contact met Ankhaa, onze reisspecialist in Mongolië. Zij kent Mongolië erg goed en is ervaren in het organiseren van maatwerk reizen. Je reist op een actieve manier, al wandelend en te paard ervaar je veel meer van Mongolië dan vanuit een bus. Ankhaa heeft ook veel ervaring in het samenstellen van reizen voor gezinnen met kinderen.

BEZOEK WEBSITE

Azie.nl REIS VAN DE MAAND
Rondreis Veelzijdig en fascinerend Vietnam

Rondreis Veelzijdig en fascinerend Vietnam
Bestemming: Vietnam Reisaanbieder: Van Verre

19 dagen Fascinerend en veelzijdig Vietnam! U maakt kennis met de historie van Ho Chi Minh City. Ook bezoekt u de indrukwekkende Cu-Chi tunnels samen met de bonte Cao Dai kerk. U rijdt door de binnenlanden naar het hooggelegen Dalat en dan langs de kust naar Nha Trang, u kan genieten van prachtige uitzichten. Vanaf  Nha Trang rijdt u naar de pier waar u de boot neemt naar Whale Island. Whale Island ligt in een prachtige baai in de Zuid Chinese Zee.

€ 1540,-Bekijk reis >

Partners Azie.nl: