VIND JE RONDREIS NAAR Mongolië.

Rondreizen Mongolië

Rondreizen in Mongolië? Hieronder vind je aanbieders die gespecialiseerd zijn in rondreizen door Mongolië. Zij zullen je graag informatie geven over een rondreis in Mongolië.

Better Places

Better Places is gespecialiseerd in individuele rondreizen op maat. We brengen je rechtstreeks in contact met Ankhaa, onze reisspecialist in Mongolië. Zij kent Mongolië erg goed en is ervaren in het organiseren van maatwerk reizen. Je reist op een actieve manier, al wandelend en te paard ervaar je veel meer van Mongolië dan vanuit een bus. Ankhaa heeft ook veel ervaring in het samenstellen van reizen voor gezinnen met kinderen.

BEZOEK WEBSITE

Azie.nl REIS VAN DE MAAND
Verrassend Vietnam en Cambodja

Verrassend Vietnam en Cambodja
Bestemming: Vietnam & Cambodja Reisaanbieder: Van Verre

Laat u verrassen door al het moois van Vietnam en Cambodja! In deze complete reis laten u de meest interessante plekjes van beide landen zien. Het is een rondreis vol afwisseling: van boeiende steden tot stille plekjes op het platteland. U bezoekt de prachtige Halong Bay met zijn wonderlijke rotsformaties en de steden met ieder hun eigen geschiedenis. Geniet van de keizerlijke stad Hue en het lieflijke Hoi An. stranden reis via de prachtige, waterrijke Mekongdelta tot aan Cambodja: een fantastische manier om Vietnam en Cambodja te combineren. Tijdens uw bezoek aan Cambodja ziet u de hoofdstad Phnom Penh en Angkor Wat, het indrukwekkende tempelcomplex bij Siem Reap.

€ Op aanvraag,-Bekijk reis >

Partners Azie.nl: