VIND JE REIS OP MAAT NAAR Mongolië.

Reizen op maat Mongolië

Op maat reizen in Mongolië? Dat kan! Op deze pagina vind je aanbieders die gespecialiseerd zijn in maatreizen naar Mongolië. Zij zullen je graag meer informatie geven over jouw reis op maat naar Mongolië.

Better Places

Better Places brengt je direct in contact met Ankhaa, onze reisspecialist in Mongolië. Zij kent Mongolië door en door en kan je perfect adviseren bij het samenstellen van je rondreis. Om je te inspireren vind je op onze site een aantal voorbeeldreizen en originele bouwstenen. Deze bouwstenen kun je toevoegen aan de voorbeeldreizen. Je kunt er ook voor kiezen om je Mongolië reis helemaal zelf samen te stellen.

BEZOEK WEBSITE

Azie.nl REIS VAN DE MAAND
16-daagse rondreis Klassiek Ceylon met Emirates

16-daagse rondreis Klassiek Ceylon met Emirates
Bestemming: Sri Lanka Reisaanbieder: FOX Vakanties

Klassieker uit het FOX Vakanties aanbod, geniet tijdens deze rondreis van het nog ongerepte en bijzonder gastvrije Sri Lanka! Je zult versteld staan van de diversiteit van deze complete rondreis door Sri Lanka! Schitterende rondreis door Sri Lanka met verblijf in comfortabele hotels op basis van halfpension. Je vliegt naar Colombo, waar je de eerste twee dagen in een strandhotel aan de Indische Oceaan verblijft om te acclimatiseren. Je maakt een leuke riviersafari door de lagune van Ranweli en gaat vervolgens naar Sigiriya/Dambulla. Onderweg bezoek je het olifantenweeshuis in Pinnawela en de imposante rotstempels in Dambulla. Vanuit Sigiriya/Dambulla maak je een leuke jeepsafari op zoek naar olifanten en optioneel kun je de beroemde rots van Sigiriya of de oude koningsstad Polonnaruwa bezoeken.

€ 1349,-Bekijk reis >

Partners Azie.nl: