VIND JE REIS OP MAAT NAAR Mongolië.

Reizen op maat Mongolië

Op maat reizen in Mongolië? Dat kan! Op deze pagina vind je aanbieders die gespecialiseerd zijn in maatreizen naar Mongolië. Zij zullen je graag meer informatie geven over jouw reis op maat naar Mongolië.

Better Places

Better Places brengt je direct in contact met Ankhaa, onze reisspecialist in Mongolië. Zij kent Mongolië door en door en kan je perfect adviseren bij het samenstellen van je rondreis. Om je te inspireren vind je op onze site een aantal voorbeeldreizen en originele bouwstenen. Deze bouwstenen kun je toevoegen aan de voorbeeldreizen. Je kunt er ook voor kiezen om je Mongolië reis helemaal zelf samen te stellen.

BEZOEK WEBSITE

Azie.nl REIS VAN DE MAAND
Rondreis Veelzijdig en fascinerend Vietnam

Rondreis Veelzijdig en fascinerend Vietnam
Bestemming: Vietnam Reisaanbieder: Van Verre

19 dagen Fascinerend en veelzijdig Vietnam! U maakt kennis met de historie van Ho Chi Minh City. Ook bezoekt u de indrukwekkende Cu-Chi tunnels samen met de bonte Cao Dai kerk. U rijdt door de binnenlanden naar het hooggelegen Dalat en dan langs de kust naar Nha Trang, u kan genieten van prachtige uitzichten. Vanaf  Nha Trang rijdt u naar de pier waar u de boot neemt naar Whale Island. Whale Island ligt in een prachtige baai in de Zuid Chinese Zee.

€ 1540,-Bekijk reis >

Partners Azie.nl: