VIND JE REIS OP MAAT NAAR Mongolië.

Reizen op maat Mongolië

Op maat reizen in Mongolië? Dat kan! Op deze pagina vind je aanbieders die gespecialiseerd zijn in maatreizen naar Mongolië. Zij zullen je graag meer informatie geven over jouw reis op maat naar Mongolië.

Better Places

Better Places brengt je direct in contact met Ankhaa, onze reisspecialist in Mongolië. Zij kent Mongolië door en door en kan je perfect adviseren bij het samenstellen van je rondreis. Om je te inspireren vind je op onze site een aantal voorbeeldreizen en originele bouwstenen. Deze bouwstenen kun je toevoegen aan de voorbeeldreizen. Je kunt er ook voor kiezen om je Mongolië reis helemaal zelf samen te stellen.

BEZOEK WEBSITE

Azie.nl REIS VAN DE MAAND
Verrassend Vietnam en Cambodja

Verrassend Vietnam en Cambodja
Bestemming: Vietnam & Cambodja Reisaanbieder: Van Verre

Laat u verrassen door al het moois van Vietnam en Cambodja! In deze complete reis laten u de meest interessante plekjes van beide landen zien. Het is een rondreis vol afwisseling: van boeiende steden tot stille plekjes op het platteland. U bezoekt de prachtige Halong Bay met zijn wonderlijke rotsformaties en de steden met ieder hun eigen geschiedenis. Geniet van de keizerlijke stad Hue en het lieflijke Hoi An. stranden reis via de prachtige, waterrijke Mekongdelta tot aan Cambodja: een fantastische manier om Vietnam en Cambodja te combineren. Tijdens uw bezoek aan Cambodja ziet u de hoofdstad Phnom Penh en Angkor Wat, het indrukwekkende tempelcomplex bij Siem Reap.

€ Op aanvraag,-Bekijk reis >

Partners Azie.nl: