VIND JE REIS OP MAAT NAAR Mongolië.

Reizen op maat Mongolië

Op maat reizen in Mongolië? Dat kan! Op deze pagina vind je aanbieders die gespecialiseerd zijn in maatreizen naar Mongolië. Zij zullen je graag meer informatie geven over jouw reis op maat naar Mongolië.

Better Places

Better Places brengt je direct in contact met Ankhaa, onze reisspecialist in Mongolië. Zij kent Mongolië door en door en kan je perfect adviseren bij het samenstellen van je rondreis. Om je te inspireren vind je op onze site een aantal voorbeeldreizen en originele bouwstenen. Deze bouwstenen kun je toevoegen aan de voorbeeldreizen. Je kunt er ook voor kiezen om je Mongolië reis helemaal zelf samen te stellen.

BEZOEK WEBSITE

Azie.nl REIS VAN DE MAAND
Rondreis China, van Beijing naar Hongkong, 12 dagen

Rondreis China, van Beijing naar Hongkong, 12 dagen
Bestemming: China Reisaanbieder: Yomads

Tijdens deze 12-daagse avontuurlijke internationale groepsreis door China reis je van Beijing (Peking) naar Hongkong. Zo trek je twee dagen over afgelegen gedeeltes van de Chinese Muur, beleef je een echte homestay op het platteland, ervaar je de rijke historie van China tijdens een bezoek aan de Verboden Stad en fiets je in Yangshuo tussen de kalkstenen bergtoppen, kalme meren en traditionele dorpjes. Een bezoek aan China is niet compleet zonder een overnachting in de trein. Aangekomen in het bruisende Hongkong heb je alle tijd om deze stad te verkennen. Je gaat pas weer naar huis als je het nachtleven van Hongkong hebt ontdekt.

€ 1160,-Bekijk reis >

Partners Azie.nl: