VIND JE REIS OP MAAT NAAR Mongolië.

Reizen op maat Mongolië

Op maat reizen in Mongolië? Dat kan! Op deze pagina vind je aanbieders die gespecialiseerd zijn in maatreizen naar Mongolië. Zij zullen je graag meer informatie geven over jouw reis op maat naar Mongolië.

Better Places

Better Places brengt je direct in contact met Ankhaa, onze reisspecialist in Mongolië. Zij kent Mongolië door en door en kan je perfect adviseren bij het samenstellen van je rondreis. Om je te inspireren vind je op onze site een aantal voorbeeldreizen en originele bouwstenen. Deze bouwstenen kun je toevoegen aan de voorbeeldreizen. Je kunt er ook voor kiezen om je Mongolië reis helemaal zelf samen te stellen.

BEZOEK WEBSITE

Azie.nl REIS VAN DE MAAND
Hoogtepunten Maleisië

Hoogtepunten Maleisië
Bestemming: Maleisië Reisaanbieder: Van Verre

Tijdens deze fascinerende rondreis door West-Maleisië en Maleisisch Borneo komen de verschillende ‘gezichten’ van dit fantastische land naar voren. Je begint de reis met een paar dagen genieten van zon, zee en strand tijdens je verblijf op het eiland Langkawi. Dan reis je verder naar het eiland Penang, een eiland met een compleet ander karakter. Penang wordt ook wel de Parel van de Orient genoemd, vanwege haar interessante historische gebouwen, verschillende wijkjes, tempels en Chinese invloeden. Met een huurauto bezoek je de uitgestrekte theevelden in de Cameron Highlands. Geniet van de indrukwekkende uitzichten en het aangename klimaat. In de bouwstijl ziet u vooral veel Engelse invloeden terug. Dan verruilt u de natuur voor bruisend Kuala Lumpur. Deze moderne stad heeft voor ieder wat wils...

€ 1855,-Bekijk reis >

Partners Azie.nl: