VIND JE REIS OP MAAT NAAR Mongolië.

Reizen op maat Mongolië

Op maat reizen in Mongolië? Dat kan! Op deze pagina vind je aanbieders die gespecialiseerd zijn in maatreizen naar Mongolië. Zij zullen je graag meer informatie geven over jouw reis op maat naar Mongolië.

Better Places

Better Places brengt je direct in contact met Ankhaa, onze reisspecialist in Mongolië. Zij kent Mongolië door en door en kan je perfect adviseren bij het samenstellen van je rondreis. Om je te inspireren vind je op onze site een aantal voorbeeldreizen en originele bouwstenen. Deze bouwstenen kun je toevoegen aan de voorbeeldreizen. Je kunt er ook voor kiezen om je Mongolië reis helemaal zelf samen te stellen.

BEZOEK WEBSITE

Azie.nl REIS VAN DE MAAND
15-daagse rondreis Noord-Thailand

15-daagse rondreis Noord-Thailand
Bestemming: Thailand Reisaanbieder: FOX Vakanties

Deze rondreis door Thailand omvat héél veel excursies inclusief en strandverblijf in een schitterend viersterrenresort! Al duizenden tevreden reizigers gingen je voor naar het Land van de Glimlach! Je bezoekt met een deskundige Nederlandssprekende reisleiding de meest interessante bezienswaardigheden van Thailand. In Bangkok zie je het imposante en kleurrijke Koninklijk Paleis, vervolgens de prachtige vervallen pagodes en boeddha's van Ayutthaya en de groene jungle bij de River Kwai. Het noorden van Thailand is het gebied waar de bergstammen leven. Hier bezoek je de Gouden Driehoek, lunch je bij de bergstammen en kun je olifanten in hun natuurlijke habitat ontmoeten!

€ 1229,-Bekijk reis >

Partners Azie.nl: