Liefs van de redactie

Liefs van de redactie

door de redactie van Azie.nl

Elke maand steken wij op de redactie van Azie.nl onze koppen bij elkaar. Wáár in Tokio eet je de lekkerste sushi? Wélke Thaise eilanden worden nog niet overspoeld door toeristen? Wát is de beste tip voor een bezoek aan de Taj Mahal? En hóe veilig is rijden met een motor door Vietnam?  

Als echte Azië-gekken verklappen we je het graag. Daarvoor graven we door onze eigen herinneringen aan en ervaringen op het Aziatische continent. Zo reisden onze redactrices Tessa en Charlotte een half jaar door Zuidoost-Azië. Vliegt oprichter Frank regelmatig naar Japan. En heeft onze stagiair Kimberly familie wonen in de Filipijnen. Maar ook onze columnisten sturen altijd hun állerleukste tips op. Zoals Kristianne, die regelmatig door Azië reist en haar verhalen over onder andere China en Sri Lanka met ons deelt. Of oud-stagiair Maxime die lange tijd in Indonesië woonde en de taal zelfs spreekt.

ZELF NAAR Thailand?

Bekijk alle 249 reizen naar Thailand

Het resultaat: maandelijks de leukste Azië-tips van échte insiders. Aanrader (al zeggen we het zelf)!

Liefs van de redactie,

Charlotte, Pien, Niels, Tessa, Kimberly en Marleen

Onafhankelijk advies over je reis naar Thailand

De reisspecialisten van de Azië Desk geven jou onafhankelijk en persoonlijk advies over jouw droomreis naar Thailand. Laat gepassioneerde experts voor je zoeken. Meer weten? Bekijk alle voordelen van de Azië Desk!

Like deze pagina

Reizen Thailand

Specialisten Thailand

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Azië?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Israël kenner
Sponsors