Azie.nl Win een etentje bij de SATÉ-MAN
Like ons op Facebook

Win saté voor twee - Azie.nl

Saté. Het is niet weg te denken uit de Indonesische cultuur. Ayam, babi, udang, betawi of een van de andere specialiteiten. Al van ver groet de heerlijke geur van versgebakken spiesjes je neusgaten. En op bijna elke straathoek vind je wel een kraampje. Selamat makan!

Maar dan ben je terug in Nederland… niet getreurd! Wij hebben de perfecte manier gevonden om weer eventjes die Indonesische smaakbeleving te ervaren: de SATÉ-MAN. Onlangs opende Daan Kistman zijn restaurant in Rotterdam. Sateetjes op basis van een authentiek Indonesisch familierecept doorgegeven van vader op zoon, dat is wat je er eet. Een prachtige droom die in stapjes uitkwam.

Een etentje bij de SATÉ-MAN winnen?

En inderdaad, bij Azie.nl maak je nu kans op een diner voor twee. Wat je dan precies op je bordje – of aan je stokje – krijgt? Authentieke Indonesische saté in een geheime marinade bereid op houtskool, uitgeserveerd op een klein houtskoolgrilletje. Gesneden zoals het hoort: klein, zodat de bite en garing optimaal zijn. Compleet gemaakt met rijst,  atjar-ketimoen en ketjap-sambalsaus. 

Meer informatie:
Saté-lab: restaurant SATÉ-MAN
Pretorialaan 8-A, Rotterdam
Dagelijks geopend van 17.00-22.00 uur

Loopt jou het water ook al in de mond? Beantwoord dan de onderstaande prijsvraag en maak kans op een van de vier diners voor twee!

Aan wie geef jij het liefst een etentje bij de SATÉ-MAN cadeau en waarom?

Vul je antwoord hieronder in. Door mee te doen schrijf je je ook in voor onze nieuwsbrief. Winnaars ontvangen persoonlijk bericht. 

 
Like deze pagina
Sponsors