Azie.nl Win kookboek: The Curry Guy Easy
Like ons op Facebook

Win kookboek: The Curry Guy Easy

Na het succes van The Curry Guy is Dan Toombs terug met een nieuw Indiaas kookboek: The Curry Guy Easy. Dit boek geeft meer dan honderd recepten voor curry's, tandoorimaaltijden en Indiase voor-, groente- en bijgerechten die eenvoudig te bereiden zijn. 

Veel mensen die een Indiase maaltijd willen bereiden, laten zich afschrikken door de lange ingrediëntenlijst en lange bereidingstijd. In dit boek vind je alle informatie, zodat je kunt kiezen voor de bereidingstijd waar jij de voorkeur aan geeft - of die je het makkelijkst vindt. Zo kan een gerecht al binnen een half uur op tafel staan.

Van tandoori kip en pittige mosselen tot de lekkerste vegetarische curry's: met dit boek tover je jouw favoriete Indiase gerechten zo op tafel. Natuurlijk ontbreken ook de basisrecepten voor sauzen en chutneys niet en is geen curry compleet zonder geurige rijst en naan.

Zó maak je kans om te winnen:

Wil jij de Indiase keuken in huis halen? Dat heb je geluk! Wij mogen van Uitgeverij Good Cook namelijk twee exemplaren van The Curry Guy Easy weggeven. Beantwoord de onderstaande prijsvraag om kans te maken.

Waarom wil jij dit Indiase kookboek winnen?

 
Like deze pagina
Sponsors