Azie.nl Win het indrukwekkende boek Lion
Like ons op Facebook

Win het indrukwekkende boek Lion

Als zesjarige ben je op het treinstation aan het spelen met je oudere broer. Totdat je hem kwijt raakt en hem besluit te zoeken. Perrons struin je af en zelfs in de trein neem je een kijkje. Maar dan gaan plots de deuren dicht en zit je gevangen. De trein maakt snelheid. Je ziet het Indiase landschap aan je voorbij vliegen, niet wetende waar je bent. In paniek roep je om hulp, maar het is al te laat. Uren later stap je uit in een compleet andere wereld. Je wereld staat op z’n kop.

Het lijkt haast onwerkelijk, maar dit is het waargebeurde verhaal van Saroo Brierley. En het verhaal gaat verder. Saroo komt aan in Calcutta, een stad in het noorden van India. Ver van zijn eigen dorp en familie. Na bedelen en schooien op straat, komt hij via een weeshuis terecht bij zijn adoptieouders in Australië. 

Zijn ouders geven hem alles en Saroo krijgt kansen die hij anders nooit had gehad. Maar toch blijft zijn verleden aan hem knagen. Hij besluit op reis te gaan naar zijn verleden en is vastbesloten zijn roots terug te vinden. 

Lion - Mijn lange weg naar huis

Lion is een ontroerend, indrukwekkend en onvergetelijk boek. Saroo heeft zijn verhaal op een meeslepende manier op papier gezet, waardoor je het boek in één adem uitleest. 

Meer informatie:
Boek: Lion
Schrijver: Saroo Brierley
Uitgeverij: Meulenhoff Boekerij
Datum uitgifte: januari 2017 
Omvang: 240 pg.
Prijs: €12,50 

Zó maak je kans om te winnen

Wil jij mee op een onvergetelijke reis met Saroo? Wij mogen van Uitgeverij Meulenhoff Boekerij maar liefst tien exemplaren van Lion weggeven! Beantwoord onderstaande prijsvraag om kans te maken.

Waarom wil jij dit boek hebben?

Vul je antwoord hieronder in. Door mee te doen schrijf je je ook in voor de nieuwsbrief. Winnaars ontvangen een persoonlijk bericht.

 
Like deze pagina
Sponsors