Win een gesigneerd exemplaar van ‘Homage to Humanity’ Azie.nl
Like ons op Facebook

Win een gesigneerd exemplaar van ‘Homage to Humanity’ - Azie.nl

Jimmy Nelson is een Britse fotograaf en fotojournalist. Voor zijn schitterende fotoboek Homage to Humanity fotografeerde Jimmy Nelson zeventien inheemse volkeren op de meest afgelegen plekken van de wereld. In het boek leer je meer over de Dolgan-stam in Siberië, de Kazakh in Mongolië en de Iatmul-stam in Papoea Nieuw Guinea. De foto’s zijn genomen in traditionele kledij en in het natuurlijke leefgebied van de stammen. Kenmerken als sieraden, tatoeages, haar- en lichaamsversieringen maken iedere foto uniek. 

Homage to Humanity is Nelsons tweede boek. Eerder bracht hij het boek Before they pass away over bedreigde volkeren uit. Benieuwd naar de verhalen van Nelson? Op 13 november geeft Jimmy Nelson een lezing in Restaurant 't Oale Roadhoes in Tubbergen. Er zijn nog enkele kaarten beschikbaar. Uiteraard is er tijdens de lezing gelegenheid om een exemplaar te laten signeren en Jimmy Nelson het hemd van het lijf te vragen. 

Zó maak je kans om te winnen:

Ben jij benieuwd naar de avonturen van Jimmy Nelson? Dan bof je! Wij mogen van Boekhandel Broekhuis één gesigneerd exemplaar weggeven. Beantwoord de onderstaande prijsvraag om kans te maken op een door Jimmy Nelson gesigneerd Homage to Humanity

Waar heb jij contact gemaakt met een inheemse stam?
 

 
Like deze pagina
Sponsors