Win boek ‘We Like Bali’ Azie.nl
Like ons op Facebook

Win boek ‘We like Bali’ - Azie.nl

De Nederlandse vriendinnen Priscilla Rosmolen en Evelien Andes-Riupassa zeiden allebei in 2009 hun baan op én vertrokken naar Bali. Wat begon als loskomen uit hun dagelijkse sleur, veranderde in duizenden Instagramvolgers, een goed lopende blog welikebali, mooie trips en nu ook het boek We Like Bali. In hun debuut delen insiders Pris en Eve hun favoriete adresjes en plekjes op het paradijselijke Indonesische eiland. 

Van de leukste plekjes voor ontbijt, lunch en diner tot de leukste hotels, hostels en villa’s. Maar ook de mooiste stranden, de beste surfspots, de meest relaxte spa’s, de leukste yogascholen, de meest bijzondere uitstapjes en de plaatselijke winkeltjes voor je souvenirs komen voorbij. In totaal geven Pris en Eve je meer dan driehonderd tips, zodat jouw reis naar Bali er een is om nooit meer te vergeten.  

Zó maak je kans om te winnen:

Ga jij binnenkort naar Bali en kan je nog wel wat inspiratie en tips gebruiken? Dan heb je geluk! Wij mogen van Uitgeverij Unieboek drie exemplaren weggeven van We Like Bali. Beantwoord de onderstaande prijsvraag om kans te maken. 

Wat is jouw favoriete plek op Bali?

 
Like deze pagina
Sponsors