Azie.nl Win Hollander in het Verre Oosten
Like ons op Facebook

Win boek Hollander in het Verre Oosten - Azië.nl

We dromen er allemaal weleens van om de Hollandse sfeer te doorbreken, je koffers te pakken en in het vliegtuig te stappen. Dag kikkerlandje, hallo Azië! Dit is precies wat Diederik Heinink deed. En al zijn ervaringen schreef hij voor je op in het boek Hollander in het Verre Oosten

In 2007 begon de inspirerende reis van Heinink naar Azië. Hij begon daar zijn eigen bedrijf, en reisde naar talloze plaatsen in het continent. In korte verhalen lees je alles over wonen, werken en reizen in het Verre Oosten. Reis mee naar de tropische stranden op Bali, luier in Singapore en ontdek hoe het daten met een Chinese vrouw eraan toegaat. Of leer over de mensen en culturen van het snelgroeiende continent, en de opmars van China om een wereldmacht te worden. 

Laat je vermaken door de humoristische schrijfstijl van Heinink en raak geïnspireerd door de ervaringen van de Hollander in het Verre Oosten. 

Meer informatie:
Boek: Hollander in het Verre Oosten
Auteur: Diederik Heinink
Datum uitgifte: Oktober 2017
Uitgever: Lecturium
Prijs paperback: €16,95

Zó maak je kans om te winnen

Wil jij mee op reis met Hollander in het Verre Oosten? Wij mogen van auteur Diederik Heinink vier exemplaren van zijn schrijversdebuut weggeven. Beantwoord onderstaande prijsvraag om kans te maken. 

Waarom wil je dit boek hebben?

Vul je antwoord hieronder in. Door mee te doen schrijf je je ook in voor de nieuwsbrief. Winnaars ontvangen een persoonlijk bericht. 

 
Like deze pagina
Sponsors