Tiara Tours Specialist in niet-alledaagse reizen

Reviews Tiara Tours

8,5
8,5 Algemene ervaring
9,1 Boekingsproces
8,8 Reisleiding
8,4 Accommodatie(s)
8,6 Vervoer
7,7 Prijs-kwaliteit
  • Aantal reviews: 3
  • Aantal waarderingen: 11

Trans Mongolië Express (bezocht in september 2018)

Review geschreven door Moniek Broek op 30 september 2018

Loes heeft mij heel goed geholpen met het organiseren van mijn reis. Ik had nogal wat eisen, omdat dit een dure reis is die je maar 1 x maakt en ze was erg geduldig en heeft mijn offerte wel 10 x veranderd. Alles was erg goed geregeld tijdens de reis, ik werd netjes en op tijd opgepikt en naar de treinen gebracht. De accommodaties waren prima. Niets te klagen en ik ben blij dat ik deze onvergetelijke reis bij hun heb geboekt. 1 puntje, de excursies die je bij ze kunt boeken zijn erg duur. Voor mensen die iets meer aan hun reis willen uitgeven en zich geen zorgen willen maken is Tiara Tours een goede reisorganisatie.

8,3
9 Algemene ervaring
10 Boekingsproces
7 Reisleiding
7 Accommodatie(s)
9 Vervoer
8 Prijs-kwaliteit

Bezochte landen

  • Rusland
  • Mongolie
  • China
Aangeraden voor: Stellen, Luxe reizigers

Fantastische reis (bezocht in juli 2016)

Review geschreven door Milou van den Bemd op 20 december 2016

Alles was perfect geregeld, nergens over na hoeven denken! Vervoer, vliegtickets, alles was telkens bij elke nieuwe bestemming geregeld. Mocht je ooit de Transmongolië express of Transsiberië express gaan doen, zeker hierbij boeken. Je betaalt wel wat, maar je krijgt er ook zeker wat voor terug!

8,8
9 Algemene ervaring
9 Boekingsproces
nvt Reisleiding
8 Accommodatie(s)
10 Vervoer
8 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Tiara Tours

  • bijzondere accommodaties

Minpunten Tiara Tours

  • best prijzig

Bezochte landen

  • Rusland
  • Mongolië
  • China
Aangeraden voor: Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Zeer goede "all-inclusive" organisatie voor treinreizen (bezocht in oktober 2016)

Review geschreven door Thomas Hartelman op 16 december 2016

Tiara Tours is een zeer fijne organisatie. Je kan zelf aangeven wat je wel/niet wilt en ze passen de offerte perfect aan je wensen aan. Wij hebben de Trans Mongolië Express gedaan met extra verlengingen. Overal kregen we pick-up en drop-off services erbij, zelfs bij aankomst, terwijl we zelf onze vlucht geregeld hadden. Prima services in het lastige Rusland.

8,8
9 Algemene ervaring
10 Boekingsproces
9 Reisleiding
8 Accommodatie(s)
9 Vervoer
8 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Tiara Tours

  • klantvriendelijkheid
  • meedenkend

Bezochte landen

  • rusland
  • mongolië
  • china
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Luxe reizigers, Budget reizigers
Waardering door Edgar Broekema op 15 jan. 2018
8,0

8

Algemene ervaring

9

Boekingsproces

8

Reisleiding

8

Accommodatie(s)

8

Vervoer

7

Prijs-kwaliteit
Waardering door Stefan Schreuder op 30 okt. 2017
8,6

9

Algemene ervaring

9

Boekingsproces

nvt

Reisleiding

9

Accommodatie(s)

9

Vervoer

7

Prijs-kwaliteit
Waardering door Anne-Lieke van Diepen op 30 okt. 2017
9,3

9

Algemene ervaring

10

Boekingsproces

10

Reisleiding

9

Accommodatie(s)

9

Vervoer

9

Prijs-kwaliteit
Waardering door Danitsja Dil op 24 jan. 2017
10,0

10

Algemene ervaring

10

Boekingsproces

10

Reisleiding

10

Accommodatie(s)

10

Vervoer

10

Prijs-kwaliteit
Waardering door Kitty van de Vijver op 20 jan. 2017
9,0

9

Algemene ervaring

9

Boekingsproces

9

Reisleiding

9

Accommodatie(s)

9

Vervoer

9

Prijs-kwaliteit
Waardering door Natascha Zonderaan op 20 jan. 2017
8,3

9

Algemene ervaring

8

Boekingsproces

9

Reisleiding

10

Accommodatie(s)

8

Vervoer

6

Prijs-kwaliteit
Waardering door Ans Feenstra op 19 jan. 2017
6,3

5

Algemene ervaring

8

Boekingsproces

8

Reisleiding

6

Accommodatie(s)

6

Vervoer

5

Prijs-kwaliteit
Waardering door Cornelis Jongepier op 17 jan. 2017
8,2

8

Algemene ervaring

8

Boekingsproces

9

Reisleiding

8

Accommodatie(s)

8

Vervoer

8

Prijs-kwaliteit