Singha Reizen Sri Lanka rondreizen specialist!

Reviews Singha Reizen

9,2
9,2 Algemene ervaring
9,3 Boekingsproces
9,0 Reisleiding
9,1 Accommodatie(s)
9,3 Vervoer
9,2 Prijs-kwaliteit
  • Aantal reviews: 11
  • Aantal waarderingen: 18

Hele toffe familiereis met Singha Reizen door het mooie Sri Lanka (bezocht in juli 2018)

Review geschreven door Sonja te Nijenhuis op 22 oktober 2018

Het fijne aan Singha Reizen is dat alles van te voren al bedacht was. Wij (familie van negen personen) konden zo mee met de planning die was bedacht, en dat hebben wij als heel prettig ervaren. Singha Reizen neemt je mee naar de mooie plekjes van Sri Lanka (Singha Reizen is overigens ook in andere landen te boeken) en je krijgt een persoonlijke gids, chauffeur en auto voor de gehele vakantie. Dit is ideaal en draagt absoluut bij aan het vakantiegevoel waar je naar op zoek bent. In het plaatsje Galle hebben we zelfs de eigenaar van Singha Reizen ontmoet, hij en zijn collega gaven ons een rondleiding door het oud-Hollandse stadje. Dit maakt Singha Reizen ook nog eens een betrokken en vriendelijke reisorganisatie die ik zeker zou aanraden aan anderen, en waar ik zelf ook nog wel eens gebruik van zou willen maken. Bedankt!

9,0
9 Algemene ervaring
9 Boekingsproces
8 Reisleiding
9 Accommodatie(s)
10 Vervoer
9 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Singha Reizen

  • Privé gids en chauffeur
  • Persoonlijk contact
  • Flexibel naar jouw wensen
  • zorgeloze vakantie

Minpunten Singha Reizen

  • Een enkele keer hebben we een erg lange autorit moeten maken naar de volgende bestemming. Dit had wellicht anders gekunt.

Bezochte landen

  • Sri lanka
Aangeraden voor: Gezinnen, Vriendengroep, Luxe reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Honeymoon (bezocht in september 2018)

Review geschreven door Sonja Spek op 30 september 2018

Contact verliep goed, er werd goed naar onze wensen geluisterd. Reisleiding ter plaatse was fantastisch, goede ervaren gids die ons veel kon vertellen over zijn land en erg verantwoordelijke voelde over zijn gasten. De excursies waren goed geregeld, onze chauffeur regelde de beste gids en loodste ons ook overal zo zonder wachtrij naar binnen.

Sigiria is een aanrader, zo mooi en indrukwekkend, evenals de rotstempels van Dambulla.
De ecolodges van Polwaththa vonden we echt een belevenis! Slapen in een soort boomhut middenin de jungle, geweldig! De eigenaresse is een Nederlandse die zich inzet voor reforesting van de omgeving, je kunt samen met haar een boom planten voor een paar euro.
Wat we mistten in het reisprogramma was een tour in Colombo, aangezien dat toch de hoofdstad is. Onze chauffeur/reisleider heeft op eigen gelegenheid ons alsnog de stad laten zien.

9,0
8 Algemene ervaring
8 Boekingsproces
10 Reisleiding
9 Accommodatie(s)
10 Vervoer
9 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Singha Reizen

  • uitgebreid aanbod aan excursies
  • reisbegeleiders uit land van je reis

Minpunten Singha Reizen

  • iets duidelijk communiceren via de mail

Bezochte landen

  • Sri Lanka en de Malediven
Aangeraden voor: Avonturiers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Eerste rondreis het was geweldig. (bezocht in maart 2017)

Review geschreven door Erik Honingh op 24 september 2018

Goede organisatie, goed bereikbaar zowel telefonisch als per mail, alles is bespreekbaar met wat je wil zien of doen tijdens je vakantiereis, goed reis advies van de gids/chauffeur die je reis zeer prettig laat verlopen, zeer voordelige prijzen. Een echte aanrader!

9,8
10 Algemene ervaring
10 Boekingsproces
10 Reisleiding
9 Accommodatie(s)
10 Vervoer
10 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Singha Reizen

  • alle soorten uitstapjes zijn bespreekbaar of ze hebben een alternatief.
  • maak zelf je keuze wat voor accommodatie je wilt van 1 tot meerdere sterren hotels.

Minpunten Singha Reizen

  • bij mijn ervaringen geen verbeter punten.

Bezochte landen

  • Sri Lanka
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Luxe reizigers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Top familiereis (bezocht in augustus 2017)

Review geschreven door Karen Vrolix op 23 september 2018

Op maat gemaakt ... iedereen van het gezin kwam aan zijn trekken.
Alles werd voor ons geregeld... transport, logeeplaatsen,... evenementen ... gewoon genieten. Veel afwisseling tss cultuur natuur en ontspanning.

9,8
10 Algemene ervaring
10 Boekingsproces
9 Reisleiding
10 Accommodatie(s)
10 Vervoer
10 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Singha Reizen

  • veel kennis over mooie plekjes
  • op maat afstemmen

Bezochte landen

  • sri lanka
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Vriendengroep, Avonturiers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

goed georganiseerde reis met persoonlijke toets (bezocht in juli 2018)

Review geschreven door karin schaerlaekens op 23 september 2018

Wij hebben 3 weken genoten van onze Singha reis "avontuurlijk ontspannen in Sri Lanka". Samen met onze dochters van 18 en 20 jaar beleefden wij elke dag nieuwe avonturen: wij proefden nieuwe fruitsoorten op de markt in Negombo, genoten van de persoonlijke ontvangst in het koloniale en gezellige Galle. Na het raften lieten wij ons meedrijven in de rivier en in Maduru Oya reden wij als enigste jeep rond in de stille natuur waarin olifanten, apen, waterbuffels, hertjes en vooral veel watervogels te voorschijn kwamen. Wij logeerden in karaktervolle hotels met adembenemende uitzichten over the-plantages, bergen, jungle of strand. In een dorpje gesteund door Singha-tours leerden wij de plaatselijke cultuur kennen, de cultuur met grote "c" vonden wij in Kandy en in de oude steden terug. De "leeuwenrots" was één van de hoogtepunten.

9,2
9 Algemene ervaring
9 Boekingsproces
nvt Reisleiding
10 Accommodatie(s)
9 Vervoer
9 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Singha Reizen

  • persoonlijke ontvangst
  • , unieke uitstappen

Bezochte landen

  • sri lanka
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Vriendengroep, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Rondreis sri lanka malediven (bezocht in juni 2017)

Review geschreven door Resy Roefs op 23 september 2018

We hebben een reis op maat gedaan waarbij onze wensen werden meegenomen. De chauffeur was voor ons geregeld. Ze staan open voor feedback en reageren direct. Fijne reisorganisatie Singha reizen, een reis voor een eerlijke prijs.

8,0
8 Algemene ervaring
8 Boekingsproces
8 Reisleiding
7 Accommodatie(s)
8 Vervoer
9 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Singha Reizen

  • chauffeur die ze persoonlijk kennen
  • kleine organisatie waardoor steeds zelfde contactpersoon
  • eerlijke prijs

Minpunten Singha Reizen

  • meerdere alternatieven reisopties op de site vermelden

Bezochte landen

  • Zuid afrika
  • Sri lanka
  • Malediven
  • swaziland
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Avonturiers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Prachtige exclusieve rondreis gemaakt met singha (bezocht in april 2013)

Review geschreven door Kathelijn Van Dongen op 23 september 2018

Persoonlijk | exclusief | bijzonder | op maat gemaakt | privé chauffeur | goed verzorgd | 24/7 bereikbaar | olifanten | theetuin | worlds end | huwelijksreis | luxe | buddha | boeddhisme | dolfijnen |

9,5
9 Algemene ervaring
10 Boekingsproces
10 Reisleiding
9 Accommodatie(s)
10 Vervoer
9 Prijs-kwaliteit

Bezochte landen

  • sri Lanka
Aangeraden voor: Stellen

Prachtige reis, uitstekende accommodaties, prima tempo. Nog nooit zo perfect gehad. (bezocht in maart 2018)

Review geschreven door Inge Folgering-Kolder op 23 september 2018

Wij zijn met singha reizen naar sri lanka geweest en dit was zo goed verzorgt en geregeld, dat we zeker vaker van hun know how gebruik zullen maken. De communicatie met Andre verliep ook zeer goed dus niets dan lof.

9,7
10 Algemene ervaring
10 Boekingsproces
9 Reisleiding
10 Accommodatie(s)
9 Vervoer
10 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Singha Reizen

  • totaal programma

Minpunten Singha Reizen

  • nvt

Bezochte landen

  • china
  • laos
  • vietnam
  • cambodja
  • india
  • sri lanka
  • zuid afrika
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Avonturiers, Luxe reizigers, Cultuurliefhebbers

Een reisorganisatie die de klant maar ook het land centraal stelt (bezocht in april 2018)

Review geschreven door Geert Kroos op 23 september 2018

Veel gezien en heel mooie contacten met de lokale bevolking.

Wat me positief verbaast herft is de persoonlijke touch in alles. Van aankomst tot begeleiding op lokatie; steeds weer staan ze voor je klaar en delen hun kennis over van alles wat ze weten over het land. Daarmee heb je uiteindelijk veel meer vakantie en leer je ook veel meer over het land zelf. Super!

9,7
10 Algemene ervaring
10 Boekingsproces
10 Reisleiding
9 Accommodatie(s)
9 Vervoer
10 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Singha Reizen

  • De persoonlijke begeleiding
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Eerst verre reis met kids naar sri lanka met Singha reizen (bezocht in juli 2017)

Review geschreven door Mari Uy op 23 september 2018

Mooie reis Dior sri lanka gemaakt met gezin met tieners. Voorbereidende info avond met echt sri lanka’s eten om meteen in de sfeer te komen. Voor de kids heel belangrijk om te ervaren dat ze ook echt wel lekker eten hebben op andere plekken in de wereld. Dit was onze eerste verre reis met de kids en vonden het heel fijn dat de chauffeur ons naar de mooiste plekken bracht waardoor er geen gedoe was en dat jezelf kon genieten van de omgeving. Bedankt Singha reizen voor deze mooie eerste ervaring. We zijn al aan het sparen voor de volgende mooie reis. Wie weet met mekong reizen.

8,5
9 Algemene ervaring
9 Boekingsproces
8 Reisleiding
8 Accommodatie(s)
9 Vervoer
8 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Singha Reizen

  • informatief
  • persoonlijk
  • meedenkend

Bezochte landen

  • sri lanka
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Vriendengroep, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Rondreis met chauffeur in Sri Lanka (bezocht in augustus 2018)

Review geschreven door Lut Ruwet op 23 september 2018

Rondreis waarbij je dicht bij de bevolking komt met een afwisselend, boeiend programma: cultuur, de levenswijze van de Sri Lankezen, natuurbeleving kwamen ruim aan bod. Goed gekozen accomodatie: verblijf in de jungle, logies in de bergen, relaxen aan het strand, telkens in eenvoudige en kwaliteitsvolle logementen.

9,0
9 Algemene ervaring
9 Boekingsproces
nvt Reisleiding
9 Accommodatie(s)
9 Vervoer
9 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Singha Reizen

  • Programma op maat

Bezochte landen

  • USA
Aangeraden voor: Vriendengroep, Budget reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers
Waardering door Eef Kraaykamp op 28 sep. 2018
9,0

9

Algemene ervaring

9

Boekingsproces

nvt

Reisleiding

9

Accommodatie(s)

9

Vervoer

9

Prijs-kwaliteit
Waardering door Renée Ladenius op 23 sep. 2018
10,0

10

Algemene ervaring

10

Boekingsproces

10

Reisleiding

10

Accommodatie(s)

10

Vervoer

10

Prijs-kwaliteit
Waardering door Harm van Haren op 23 sep. 2018
9,8

10

Algemene ervaring

10

Boekingsproces

9

Reisleiding

10

Accommodatie(s)

10

Vervoer

10

Prijs-kwaliteit
Waardering door Andre Ladenius op 23 sep. 2018
9,3

9

Algemene ervaring

10

Boekingsproces

9

Reisleiding

9

Accommodatie(s)

10

Vervoer

9

Prijs-kwaliteit
Waardering door Elena Hoogerwerf op 23 sep. 2018
9,7

9

Algemene ervaring

10

Boekingsproces

9

Reisleiding

10

Accommodatie(s)

10

Vervoer

10

Prijs-kwaliteit
Waardering door Willem Bergmans op 23 sep. 2018
8,7

9

Algemene ervaring

9

Boekingsproces

8

Reisleiding

9

Accommodatie(s)

8

Vervoer

9

Prijs-kwaliteit
Waardering door B Lauwerens op 16 jan. 2018
7,8

8

Algemene ervaring

8

Boekingsproces

8

Reisleiding

8

Accommodatie(s)

8

Vervoer

7

Prijs-kwaliteit