Rama Tours Holland De nr. 1 in reizen op maat

Reviews Rama Tours Holland

9,3
9,5 Algemene ervaring
9,5 Boekingsproces
9,3 Reisleiding
9,0 Accommodatie(s)
9,3 Vervoer
9,2 Prijs-kwaliteit
  • Aantal reviews: 61
  • Aantal waarderingen: 119

Goed geregeld (bezocht in februari 2017)

Review geschreven door C.C de Kleijn op 14 oktober 2018

Rama Tours is een kleiner, persoonlijk reisbureau waar ze goed je wensen verwerken tot een mooie reis.
Ze hebben veel ervaring, werken samen met lokale gidsen en chauffeurs. Feedback wordt altijd positief ontvangen. Je kan altijd afwijken van hun voorstellen en met eigen inbreng komen bv ander hotel of vlucht. Soms is er een misverstand maar dat wordt altijd opgelost.

8,2
9 Algemene ervaring
8 Boekingsproces
nvt Reisleiding
8 Accommodatie(s)
8 Vervoer
8 Prijs-kwaliteit
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Avonturiers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Persoonlijke service, fantastisch reiservaringen (bezocht in september 2014)

Review geschreven door Anke Verbakel op 13 oktober 2018

Rama Tours heeft in zeer goed overleg een rondreis over Sulawesi voor ons samengesteld. De reis was goed georganiseerd qua transport, accommodatie en variatie in het programma. De medewerkers reageren alert en vriendelijk op verzoeken en vragen en hebben veel kennis van zaken.

8,8
9 Algemene ervaring
9 Boekingsproces
9 Reisleiding
8 Accommodatie(s)
9 Vervoer
9 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Rama Tours Holland

  • Kennis van het gebied
  • Service
  • Persoonlijk

Minpunten Rama Tours Holland

  • Aanbod

Bezochte landen

  • Costa Rica
  • Panama
  • Thailand
  • Maleisië
  • Indonesië
  • Cambodja
  • Vietnam
  • China
  • India
  • Egypte
  • Canada
Aangeraden voor: Stellen, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Prachtige reis door Papua en de sunda eilanden (bezocht in september 2016)

Review geschreven door Henk Elbrink op 13 oktober 2018

Zeer goede service en prima reis veel mooie dingen gezien en beleefd vooral in papua en de komodo varanen waren prachtig om te zien wij hebben er een mooie herinnering aan over gehouden dus wie weet in de toekomst nog een keer mer Rama tours

8,0
8 Algemene ervaring
8 Boekingsproces
8 Reisleiding
8 Accommodatie(s)
8 Vervoer
8 Prijs-kwaliteit
Aangeraden voor: Avonturiers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Fantastische reis (bezocht in augustus 2018)

Review geschreven door Loes van Steenbergen op 13 oktober 2018

Wij hebben een prachtige reis bij Rama Tours geboekt. Van begin tot eind was alles perfect geregeld en precies zoals bij ons past! Het karakter van Rama tours maakt het echt een persoonlijke reis. Perfecte service en medewerkers met veel kennis en persoonlijke ervaring, echt een aanrader voor mensen die van bijzondere reizen houden!

10,0
10 Algemene ervaring
10 Boekingsproces
10 Reisleiding
10 Accommodatie(s)
10 Vervoer
10 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Rama Tours Holland

  • Bijzondere reis
  • persoonlijk karakter
  • Fantastische service

Minpunten Rama Tours Holland

  • Geen

Bezochte landen

  • Indonesie
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Avonturiers, Luxe reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Back to her roots (bezocht in oktober 2017)

Review geschreven door Corinne van Hal op 12 oktober 2018

Wij hebben onszelf goed geinformeerd wat wij wilden, maar Rama sluit daar perfect op aan met nog meer ideeen en mogelijkheden binnen onze reis. Onze reis is ruime een jaar uitgesteld wegens het plotselinge overlijden van mijn partner. Rama heeft kosteloos alle veranderingen aangebracht. De reis was een bezoek aan de "roots" van mijn reispartner: helemaal gelukt. Daarnaast wilden wij naar Papua en verder een actieve reis. Daar wijzelf van een Caribisch eiland komen, waren wij minder geintresseerd in stranden en snorkelen. Rama is met een scala aan mogelijkheden gekomen. Je zit in een totaal ander land - taal, dus het is erg plezierig dat de basics voor je gelegd worden, terwijl wij genoeg zelf op pad konden, aangezien wij geen "massa"-tourist types zijn. Het persoonlijke karakter en de flexibiliteit zijn absoluut top. Terwijl wij in Bali zaten werd de vulkaan onrustig. Het geeft een veilig gevoel een berichtje te krijgen dat zij als organisatie de ontwikkeling in de gaten houden en indien nodig gaan omboeken.
Zonder meer, allemaal TOP geregeld

9,7
10 Algemene ervaring
9 Boekingsproces
9 Reisleiding
10 Accommodatie(s)
10 Vervoer
10 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Rama Tours Holland

  • klantvriendelijk
  • persoonlijk
  • goede lokale bekendheid
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Avonturiers, Luxe reizigers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers

Geweldige reis! (bezocht in september 2018)

Review geschreven door Gina Carli op 12 oktober 2018

Onze reis was super en waanzinnig!! Heel veel gezien en meegemaakt. Alles was tot in de puntjes verzorgd en geregeld door Rama Tours, we hoefden nergens meer aan te denken, alleen maar genieten!
En dat hebben we zeker gedaan!

9,3
10 Algemene ervaring
10 Boekingsproces
10 Reisleiding
9 Accommodatie(s)
9 Vervoer
8 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Rama Tours Holland

  • Duidelijke communicatie per mail en steeds werden we geupdate hoe de stand van zaken er voor stond.
  • Van Ariëlle kregen we altijd heel snel een reactie/oplossing als we vragen stelden per mail.

Minpunten Rama Tours Holland

  • Geen verbeterpunten en ga vooral zo door.

Bezochte landen

  • Indonesië
Aangeraden voor: Stellen, Vriendengroep

2003 - 2008 - -2016 (bezocht in juli 2016)

Review geschreven door Giselle Vaillant op 12 oktober 2018

Al 3x maatreis laten regelen en alles klopte, chauffeurs stonden klaar, hotels ok, vluchten prima, flexibel in aanpassing v voorstel reisschema en er werd voldaan aan onze eisen en verwachtingen. Al meerdere gezinnen zijn door ons enthousiasme op reis gegaan via Henk!

8,8
9 Algemene ervaring
9 Boekingsproces
9 Reisleiding
8 Accommodatie(s)
9 Vervoer
9 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Rama Tours Holland

  • denken mee
  • komen met verrassende alternatieven
  • goede adviezen
  • flexibel als je toch iets wenst te laten wijzigen on t programma
  • prijs kwaliteit om balans

Minpunten Rama Tours Holland

  • japan in hun bestemming opnemen

Bezochte landen

  • usa
  • thailand
  • vietnam
  • indonesië
  • dubai
  • zuid-afrika
Aangeraden voor: Gezinnen, Vriendengroep, Luxe reizigers, Cultuurliefhebbers

Rondreis Malysia (bezocht in maart 2006)

Review geschreven door aad agten op 12 oktober 2018

De uitleg, de verhouding met kosten en wat je er voor krijg, de akkomodaties, en alle informatie vooraf, zodat je met een goed gevoel op vakantie gaat. Terplaatse kennen de mensen Henk of de medewerkers en weten de mensen daar wat en wie er komen.

10,0
10 Algemene ervaring
10 Boekingsproces
10 Reisleiding
10 Accommodatie(s)
10 Vervoer
10 Prijs-kwaliteit

Bezochte landen

  • India
  • Myanmar
  • Indonesië
  • Vietnam
  • Bali
  • Turkije
  • Gambia
  • Kenya
  • Sri Lanka
  • Mexico
  • Egypte
  • Cuba
  • Nepal
  • Thailand
  • Costa Rica
  • Panama
  • Ecuador
  • Brazilië
Aangeraden voor: Stellen, Avonturiers, Budget reizigers, Cultuurliefhebbers

rondreis Sulawesi - Java - Bali - Singapore (bezocht in juni 2018)

Review geschreven door Ingrid Wendel op 12 oktober 2018

We hebben een geweldige reis gehad die geheel op maat voor ons was gemaakt. De accomodaties waren super, iedere keer vroegen we ons af of het nog mooier kon. We hadden een eigen busje met chauffeur die ons overal heen bracht en die buiten het programma om ook nog mooie plekjes had om te bezichtigen. We hebben van een fantastische reis genoten in Sulawesi, Java, Bali en Singapore. Ik zal zeker Rama Tours aan familie en vrienden aanraden wanneer ze een rondreis willen gaan maken in Indonesië.
Van ons een dikke 10.
We hebben FANTASTISCH GENOTEN

9,8
9 Algemene ervaring
10 Boekingsproces
10 Reisleiding
10 Accommodatie(s)
10 Vervoer
10 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Rama Tours Holland

  • reizen op maat maken in goed overleg
  • goede accomodaties
  • goede prijs

Bezochte landen

  • Indonesië
  • Maleisië
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Vriendengroep, Luxe reizigers, Budget reizigers, Cultuurliefhebbers

Crisis oplossen (bezocht in oktober 2018)

Review geschreven door Gerrit Gierman op 12 oktober 2018

Nu voor de 5e keer naar Azië met Rama Tours. Nu naar Sulawesi. Tijdens onze reis was de rampzalige aardbeving en twijfelden wij aan voortzetting. Ons contactpersoon van Rama reageerde zeer adequaat en was goed geïnformeerd. Voor ons erg waardevol. Met enkele aanpassingen konden we de reis continueren.

10,0
10 Algemene ervaring
10 Boekingsproces
nvt Reisleiding
10 Accommodatie(s)
10 Vervoer
10 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Rama Tours Holland

  • altijd bijzondere lokaties
  • , goede gidsen en chauffeurs
  • waar voor je geld

Bezochte landen

  • indonesie
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Familiereis door Java (bezocht in november 2014)

Review geschreven door Mark Doornik op 12 oktober 2018

Een reis op maat met zowel een zoektocht naar plaatsen waar familie heeft gewoond, als trips naar culturele en landschappelijke hoogtepunten. De ondersteuning van Rama Tours bij de voorbereiding en bij een calamiteit was geweldig.

10,0
10 Algemene ervaring
10 Boekingsproces
10 Reisleiding
10 Accommodatie(s)
10 Vervoer
10 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Rama Tours Holland

  • Aandacht
  • Begeleiding
  • kwaliteit/prijs

Minpunten Rama Tours Holland

  • geen

Bezochte landen

  • Amerika
  • Canada
  • Rusland
  • Indonesie
  • Malesie
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Luxe reizigers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Alles goed geregeld, klachten direct opgelost (bezocht in juli 2018)

Review geschreven door Hetty Netel op 12 oktober 2018

De goede hotels, de reis zelf was teveel reizen op een dag.
Als wij weer een grote verre reis maken , dan liever wat minder reizen , en verplaatsen.
We zijn nu bijna 5 weken weggeweest , maar door het vele reizen niet echt uitgerust, daar tegenover staat wel dat we veel gezien hebben

8,2
9 Algemene ervaring
9 Boekingsproces
8 Reisleiding
8 Accommodatie(s)
7 Vervoer
8 Prijs-kwaliteit

Bezochte landen

  • Indonesie
  • malesie
  • Thailand
Aangeraden voor: Gezinnen, Vriendengroep, Luxe reizigers, Cultuurliefhebbers

Verschillende reizen geboekt bij Ramatours (bezocht in september 2018)

Review geschreven door Mau Rine op 12 oktober 2018

Al verschillende reizen bij Ramatours geboekt. Er wordt goed geluisterd naar je wensen en klopt altijd. Ook de transfers zijn goed geregeld. Zelfs de hotels waren naar wens. Ook bij thuiskomst waren ze attent met een leuk welkomsthuis kaartje.

8,7
9 Algemene ervaring
9 Boekingsproces
9 Reisleiding
8 Accommodatie(s)
9 Vervoer
8 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Rama Tours Holland

  • goede communicatie

Minpunten Rama Tours Holland

  • geen

Bezochte landen

  • Azie
Aangeraden voor: Vriendengroep

Thailand (bezocht in november 2017)

Review geschreven door Henk Jansen op 12 oktober 2018

Goed georganiseerd, alles klopte, goede hotels en goede dag invullingen.
Kortom een geweldige reis door Rama georganiseerd!

10,0
10 Algemene ervaring
10 Boekingsproces
10 Reisleiding
10 Accommodatie(s)
10 Vervoer
10 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Rama Tours Holland

  • uitstekende gezamenlijke voorbereiding
  • prijs kwaliteitverhouding oke
  • goed georganiseerde uitsapjes

Bezochte landen

  • Thailand
Aangeraden voor: Stellen, Vriendengroep

Bijzonder Sulawesi van Makassar tot en met Manado (bezocht in september 2018)

Review geschreven door Jacqueline van Alebeek op 12 oktober 2018

Ook onze tweede reis met Rama Tours was wederom een groot succes. De informatie vooraf, de reisplanning en de reis zelf voldeden volledig aan onze verwachtingen. Sulawesi is een prachtig eiland met veel verschillende bevolkingsgroepen, ieder met zijn eigen bijzonderheden en rituelen. Mooie natuur, flora en fauna. Bergachtig landschap en paradijselijke stranden. Centraal Sulawesi, alhoewel mooi, niet ingesteld op toeristen wat inhoud zeer basic accommodaties, slechte wegen en zeer grote afstanden die overbrugt moeten worden. Lange reisdagen die, na de opgedane ervaring, beter vermeden kunnen worden door een binnenlandse vlucht te nemen. We waren hiervan vooraf op de hoogte gesteld, maar wilden het hele eiland per auto bereizen. Ervaren chauffeur, die vooral in het Zuiden en Toraja land goed bekend was. Het Zuiden, het gebied van Tana Toraja, het Noorden en Noord/Oosten zijn zeer de moeite waard.
De reis van 29 dagen, heeft grote indruk op ons gemaakt. Mede door de perfecte organisatie van Arielle en Henk van Rama Tours zullen we vaak met een bijzonder gevoel terugkijken naar deze rondreis.

9,5
10 Algemene ervaring
10 Boekingsproces
10 Reisleiding
8 Accommodatie(s)
10 Vervoer
9 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Rama Tours Holland

  • Goede informatie
  • perfecte planning
  • Reizen op maat gemaakt.

Minpunten Rama Tours Holland

  • geen

Bezochte landen

  • Indonesie
Aangeraden voor: Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Luxe reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Reis Java / Bali (bezocht in juni 2015)

Review geschreven door patrick de vos op 12 oktober 2018

De reis was perfect opgebouwd. Steden afwisselend met het platteland. Vervoer en chauffeur waren top. Ook de accommodaties waren zeer goed gekozen. We hadden echt een perfecte reis en plannen om in 2019 terug op reis te vertrekken met Rama Tours.

9,8
10 Algemene ervaring
10 Boekingsproces
9 Reisleiding
10 Accommodatie(s)
10 Vervoer
10 Prijs-kwaliteit
Aangeraden voor: Stellen, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Droomreis (bezocht in januari 2015)

Review geschreven door marischka wilhelm op 12 oktober 2018

Uitstekende vriendelijke persoonlijke begeleiding, reis precies aangepast aan onze wensen, ruim voldoende goede informatie, prijs/kwaliteit verhouding zeer gunstig. We hebben prachtige herinneringen aan deze droomreis.

9,8
10 Algemene ervaring
10 Boekingsproces
nvt Reisleiding
9 Accommodatie(s)
10 Vervoer
10 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Rama Tours Holland

  • organiseren de reis precies naar wensen van de reiziger
  • kleine organisatie en daardoor direct contact
  • geven veel ter zake doende informatie

Minpunten Rama Tours Holland

  • geen

Bezochte landen

  • Indonesie
Aangeraden voor: Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Luxe reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Geweldige ervaringen en herinneringen (bezocht in oktober 2014)

Review geschreven door Mar En Fred Bastiaans op 12 oktober 2018

De organisatie was perfect ook de begeleiding in het land was prima de medewerkers van Rama tours waren zeer behulpzaam! De mogelijkheden om te zien en te ervaren waren oneindig. De variatie tijdens de rondreis was enorm: wandelen, varen, fietsen, theeplukken, kanovaren, duiken, tempels, enz.!

9,5
10 Algemene ervaring
10 Boekingsproces
9 Reisleiding
9 Accommodatie(s)
9 Vervoer
10 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Rama Tours Holland

  • uitstapjes
  • excurcies
  • hotels
  • res0rt

Minpunten Rama Tours Holland

  • geen

Bezochte landen

  • maleisie
  • indonesie
  • australie
  • new sealand
Aangeraden voor: Gezinnen

Zo hoort het. (bezocht in december 2017)

Review geschreven door Willem Van Rij op 12 oktober 2018

Het werd een probleem, de uitbarsting van de Agung op Bali en onze reis naar Indonesie. Het hotel nabij de berg was ontoegankelijk geworden, het moest anders.
Ons reisbureau Rama Tours dacht dat ook en dus gingen we twee dagen en nachten in een hotel in Sanur.

Maar toen....... Wij moesten naar Flores, en dus 20 min. vliegen. In de avond ‘kregen we een bericht dat het vliegveld dicht zou zijn de volgende morgen en was ook zo, maar voor ons een wonder. Rama Tours had op mysterieuze wijze gezorgd dat een auto gereed stond. Dat betekende nog al wat want het werd een andere reis. Wij dus naar het noorden van het eiland een tocht van 6 uur. Daarna met de veerboot naar Java. Dat er dan weer iemand taat met het bordje met onze naam er op is fantastisch, dat hij het op zijn kop had doet er dan even niet meer toe. Wellicht kon hij wel niet lezen.
Er was daar vlak bij de boot ook een hotel beschikbaar. Een dag later weer die chauffeur en wij op naar het vliegveld en een vlucht naar Soerabaja om over te stappen naar Timor. Natuurlijk een dikke vertraging en zijn midden ver in de nacht op Timor geland. Na 1 1/2 ons bed gezien te hebben weer naar het vliegveld gebracht en op Flores waar onze echte chauffeur gereed stond (opa genoemd). Ach ja hij was ook al in de 40 en dan ben je kennelijk oud voor je collega’s.

Zo zie je maar, het koste ons twee dagen inplaats van twintig minuten vliegen. Maar Rama Tours had het geweldig opgelost en wij konden onze reis vervolgen met een dagje vertraging. Hoewel, eigenlijk was dit natuurlijk ook avontuur en weer eens iets anders.

Nu zijn we inmiddels wel wat van jullie gewend, maar Rama Tours hulde voor jullie zorg dat onze vakantie niet de mist is ingegaan.

9,0
10 Algemene ervaring
9 Boekingsproces
10 Reisleiding
8 Accommodatie(s)
8 Vervoer
9 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Rama Tours Holland

  • Communicatie
  • Punctueel
  • couland
  • Vriendelijk

Minpunten Rama Tours Holland

  • we zouden het niet weten
  • het loopt altijd als een trein

Bezochte landen

  • Amerika
  • indonesie
  • nieuwzeeland
  • Afrika
  • australie
  • canada
  • Vietnam
  • Maleisie
  • Suriname
  • Nieuw-Guinea
  • en nog vele anderen
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Vriendengroep, Luxe reizigers

Super mooie round trip Sulawesi (bezocht in september 2017)

Review geschreven door Rick Westerveld op 12 oktober 2018

Alles was tot in de puntjes geregeld, prima hotels, prima vervoer en Nederlands sprekende reisleiding. Er was voldoende vrije tijd ingepland buiten het vaste reisschema om zelf lekker ons eigen ding te kunnen doen.

10,0
10 Algemene ervaring
10 Boekingsproces
10 Reisleiding
10 Accommodatie(s)
10 Vervoer
10 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Rama Tours Holland

  • bij de planning van de reis wordt uitstekend geluisterd en meegedacht

Minpunten Rama Tours Holland

  • gewoon zo doorgaan

Bezochte landen

  • Indonesie
Aangeraden voor: Stellen, Budget reizigers, Natuurliefhebbers