Rama Tours Holland De nr. 1 in reizen op maat
Like ons op Facebook
9,0
9,4 Algemene ervaring
9,2 Boekingsproces
9,1 Reisleiding
8,7 Accommodatie(s)
9,1 Vervoer
8,8 Prijs-kwaliteit
 • Aantal reviews: 15
 • Aantal waarderingen: 24

Rama Tours Holland

Aangesloten bij ANVR Aangesloten bij SGR Aangesloten bij Calamiteiten Fonds

Reizen met een persoonlijk karakter! Rama Tours Holland bestaat sinds 1985 en is gespecialiseerd in reizen op maat naar Azië en Oceanië. Bij Rama Tours Holland ben je verzekerd van een geheel verzorgde, unieke en op jouw persoonlijke wensen afgestemde vakantie. Wij adviseren, jij beslist!

Bezoek website Volg:  

Waarom Rama Tours Holland?

 • Sinds 1985
 • Individuele maatreizen naar Zuidoost Azië
 • Persoonlijk contact
 • Deskundig advies
 • Scherpe prijzen en hoge kwaliteit

Reviews Rama Tours Holland

Reis naar Java, Maleisië en Singapore. (bezocht in augustus 2018)

Review geschreven door Peter Riet op 10 september 2018

Alles zowel in voortraject tijdens het samenstellen van de reis als aspecten tijdens de reis was alles "Tip Top" geregeld. Alles wat we besproken en afgesproken hadden was geregeld. Kregen zelfs bij thuiskomst een welkom thuis kaart van hen en gezien het feit dat vlak voor onze reis mijn moeder was overleden lag er zelfs een condoleance kaart in de bus. Deze organisatie denkt werkelijk aan alles.

Bezochte landen

 • Indonesië
 • Maleisië
 • Singapore
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Luxe reizigers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Reisspecialist van de buitencategorie. (bezocht in juli 2018)

Review geschreven door Leo Stofkoper op 12 augustus 2018

Op een mooie zaterdag hartelijk ontvangen in de sfeervolle "huiskamer" van Rama Tours in Amsterdam. Daar ons opzetje neergelegd om in een week of 7 het beste/mooiste van 10 eilanden te willen zien. Of ze er maar even iets van wilden maken waar wij blij van werden.
Best ingewikkeld doordat men met verschillende (lokale) agenten van doen had en het geheel ook nog op elkaar moest aansluiten. Nou, het is ze gelukt en hoe!
Na wat mailwisseling + meedenken lag er een perfect reisplan en enkele weken voor vertrek ontvingen we een zeer uitgebreide brochure met allerhande informatie. Vooraf was het gevoel dus al goed en dat hebben ze in praktijk volledig waargemaakt. Alles is 100% volgens afspraak verlopen.
Dankzij Rama werd het daardoor een zorgeloze en onvergetelijke reis!

10,0
10 Algemene ervaring
10 Boekingsproces
10 Reisleiding
10 Accommodatie(s)
10 Vervoer
10 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Rama Tours Holland

 • De ideale mix van persoonlijk & professioneel.

Minpunten Rama Tours Holland

 • Graag nog meer bestemmingen aanbieden :)

Bezochte landen

 • Indonesië
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Luxe reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Geweldige rondreis door Java en Bali met veel contrasten (bezocht in juli 2018)

Review geschreven door Harrie Levels op 07 augustus 2018

We zijn inmiddels een weekje thuis en zijn nog steeds onder de indruk van de reis naar Indonesië.
Een van de redenen dat de reis zo goed was, is natuurlijk de perfecte voorbereiding van RAMAtours

Er waren vele hoogtepunten, om er een paar te noemen: de poppendokter in Bandung, de fietstocht door de rijstvelden, de vrolijke schoolkinderen, het Ramayana ballet, de vulkanen, het contrast tussen de vele activiteiten en natuurlijk de aardige mensen in Indonesië!

Zeer leuk waren de vele contrasten: Luxe resorts afgewisseld met meer basic hotels. Aktieve beklimming van vulkanen afgewisseld met luieren in Bali. Ontmoetingen met de lokale bevolking, uitleg over plantages etc.

Bij een volgende gelegenheid is Rama beslist weer een optie voor ons.

9,7
10 Algemene ervaring
10 Boekingsproces
10 Reisleiding
9 Accommodatie(s)
10 Vervoer
9 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Rama Tours Holland

 • Deskundigheid
 • kennis van Indonesie
 • Ruimte voor eigen inbreng
 • snelle reactie
 • Vriendelijk

Minpunten Rama Tours Holland

 • Geen

Bezochte landen

 • Indonesie
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Luxe reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Kalimantan via Ramatours (bezocht in mei 2018)

Review geschreven door hans de groot op 04 juni 2018

Afgelopen zaterdagmorgen zijn wij moe, maar voldaan thuis gekomen na een schitterende vakantie in Indonesië. Wat is dat een mooi land met een zeer van ons verschillende samenleving. Vooral Kalimantan heeft veel indruk gemaakt. Mooie natuur, vriendelijke mensen etc. Kalimantan is nog niet verpest door massatoerisme ( hoelang nog) en de natuur is overweldigend ( hoe lang nog). We hebben ons bevoorrecht gevoeld daar te mogen zijn. Dit alles door jullie geregeld. Perfect geregeld! Het heeft ons aan niets ontbroken. Telkens stond er weer een gids met chauffeur te wachten. Boottochten waren perfect. Veel gezien en beleefd. Heerlijk eten. Goede verzorging .Het advies van Henk om wat langer op Marita te blijven was een goede.

Wij willen jullie bedanken voor dit alles. Bali (door ons zelf geregeld) was totaal anders. Veel toeristische. Voor ons minder leuk. Daar wel kunnen bijkomen van alle indrukken en ook nog op bezoek geweest bij familie die daar woont.

Wat is opviel in Indonesië was de troep die daar wordt achter gelaten. Het land wordt verpest door al dat plastic . Daar kunnen jullie natuurlijk niets aan doen, maar misschien kunnen jullie daar aandacht voor vragen bij de lokale reisorganisaties. Wij hebben ook regelmatig opmerkingen geplaatst. Wie weet heeft het wat effect.

Nogmaals: bedankt voor deze mooie vakantie.

Groet, Hans de Groot en Thecla Abbo

Aangeraden voor: Stellen, Vriendengroep, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Rondreis Java (bezocht in april 2018)

Review geschreven door Jan van 't Veer op 22 mei 2018

Wij hebben een prachtige rondreis gemaakt over Java. Veel gezien en gedaan met uitstekende begeleiding van onze chauffeur Agus. Agus was een heel betrouwbare en behulpzame chauffeur. Hij heeft ons goed geholpen, zoals met het vinden van lokale gidsen en het regelen van excursies. De gehele organisatie klopte uitstekend zoals aangegeven in het door Rama Tours opgestelde reisplan.
Wij kijken met groot plezier terug op onze mooie reis.
Jan en Kristel van 't Veer

Pluspunten Rama Tours Holland

 • Geheel persoonlijke en individuele planning en begeleiding
 • Goede en tijdige informatie

Bezochte landen

 • Indonesie
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Fantastische rondreis door centraal en Noord-Thailand (bezocht in april 2018)

Review geschreven door Ariane Vandenplas op 08 mei 2018

Mijn man en ikzelf hebben een rondreis door Thailand gemaakt van 22 dagen. Omdat we in België niemand vonden die onze wensen kon waarmaken hebben we drie reisagentschappen in Nederland online gecontacteerd. Eentje viel dadelijk af maar de twee anderen spraken ons wel aan. Na twee weken was het echter duidelijk dat we met Rama Tours in zee wilden gaan. De offerte was duidelijk, elke vraag werd prompt beantwoord en zelfs toen we laatste moment nog een dag wilden invoegen bleek dat geen enkel probleem. En dat alles binnen het prijsbedrag dat we hadden vooropgesteld. De reis bleek super: het duidelijke infopakket dat we mochten ontvangen, de organisatie en planning, hotels ter plaatse, kortom alles tot in de puntjes geregeld. Wij hebben een pracht reis achter de rug en bevelen door Rama Tours. Voor de volgende trip naar Azië hoeven we in ieder geval niet meer te zoeken. Bedankt Karolien en Henk voor deze fantastische reis. Tot binnenkort Ariane en Danny Vandenplas-Vanderwaeren

Pluspunten Rama Tours Holland

 • Organisatie en planning
 • prijs-kwaliteit verhouding

Minpunten Rama Tours Holland

 • ik kan er geen bedenken

Bezochte landen

 • Thailand
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Luxe reizigers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Als VIPs door India (Rajasthan) met Rama Tours (bezocht in januari 2018)

Review geschreven door Franklin Heijnen op 11 februari 2018

Afgelopen maand (Januari 2018) een superreis door India gedaan georganiseerd door Rama Tours. Aanvankelijk hadden we wat twijfels bij India vanwege ons beeld van drukte en hygiëne. En idd het anders dan bijvoorbeeld Thailand of Indonesië maar zeer de moeite waard. Wat je ziet is anders. Prachtige (soms drijvende) paleizen waar maharadja's leefden, waanzinnige kleuren en geuren, aardige mensen en heerlijk eten. En op de manier waar op Rama het heeft georganiseerd is het heel fijn. Zo hadden we eigen auto met chauffeur. Eentje die heel veilig reed in het hectische verkeer. Overal gidsen die ons een voorkeursbehandeling gaven. Vaak zonder rij en kaartjes kopen (dat deden zij) naar binnen. Koninklijk gevoel. Hotels waren top. De fietstocht in Delhi en Udaipur waren hoogtepunten. Dan maak je de stad en mensen net wat directer mee.

9,2
10 Algemene ervaring
10 Boekingsproces
8 Reisleiding
9 Accommodatie(s)
10 Vervoer
8 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Rama Tours Holland

 • Fietstocht Delhi

Bezochte landen

 • India
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Vriendengroep, Luxe reizigers, Cultuurliefhebbers

Woorden schieten te kort -reis. (bezocht in juni 2017)

Review geschreven door Tjeerd Ligthart op 02 januari 2018

Wat een geweldige reis. En wat een fijne reisbegeleiding, geduldig, flexibel en er helemaal gericht op om onze reis tot een feest te maken. Wij waren op zoek naar onze roots en wilden tegelijk wat van 'de Molukken' (Indonesië) zien. Het is beter gegaan, dan wij hadden gedacht en gehoopt. In die drie weken van onze reis hebben de eilanden Ambon, Saparua en Ceram bezocht en zelfs familie (terug-)gevonden. Een onvergetelijke reis met 'grote dank' aan Rama Tours Holland.

9,2
9 Algemene ervaring
8 Boekingsproces
10 Reisleiding
10 Accommodatie(s)
9 Vervoer
9 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Rama Tours Holland

 • Goede organisatie
 • echt aandacht voor de klant
 • Fijne geduldige reisbegelijding
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Onvergetelijk! (bezocht in juli 2017)

Review geschreven door Arnaud Huisman op 04 oktober 2017

Geweldig genoten van een onvergetelijke reis met ons gezin (vader, moeder en 4 kinderen van 14-12-10-8 jaar).
De voorbereiding samen met Rama Tours was al een feestje! Samen de perfecte rondreis door Bali-Java-Sumatra gebouwd. Alles was super goed geregeld, overal werden we netjes opgehaald en gebracht naar de volgende bestemming, gezellige en goede chauffeurs gehad, prachtige hotels. Ons vliegtuig kon niet landen op Pulau Weh vanwege te harde zijwind, dus de laatste dagen hebben we moeten improviseren. Wel (op zondag) contact gehad met Rama Tours om e.e.a. af te stemmen, dat was heel fijn na toch een spannende vlucht. Ook achteraf goed contact met Rama Tours, oprechte belangstelling voor onze ervaringen. Kortom; aanrader voor iedereen! Wij gaan sparen voor de volgende reis!

9,4
10 Algemene ervaring
10 Boekingsproces
nvt Reisleiding
10 Accommodatie(s)
9 Vervoer
8 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Rama Tours Holland

 • betrokken
 • deskundig
 • georganiseerd

Minpunten Rama Tours Holland

 • geen

Bezochte landen

 • indonesie
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Luxe reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Verwen reis (bezocht in juli 2017)

Review geschreven door Miepke Jansen op 25 september 2017

4 weken met de familie Sumatra, Java, Bali en Gili Trawangan gedaan. Zelf bepalen wat je wilt zien met aanvulling en ideeën van Rama tours is het recept voor een super reis. De hele reis van hotels, vervoer tot aan excursies waren allemaal perfect geregeld door Rama. Dankzij goede naam van Rama Tours, slaap je net in de betere hotelkamers, wat vooral in de binnenlanden heel fijn is.

Pluspunten Rama Tours Holland

 • Service
 • kwaliteit
 • altijd bereikbaar

Minpunten Rama Tours Holland

 • geen

Bezochte landen

 • Amerika
 • Thailand
 • Afrika
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Avonturiers, Luxe reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Bali, Lombok, Gili Meno rondreis (bezocht in september 2016)

Review geschreven door Rick Westerveld op 19 februari 2017

Alles op deze reis was tot in de puntjes geregeld door Rama Tours. Perfect op onze wensen afgestemde hotels en bezienswaardigheden. ruim voldoende "eigen" tijd om naar eigen wens in te vullen....helemaal perfect!
Dat allemaal tegen een wel zéér concurrerende prijs......dus voldoende reden om in 2017 opnieuw met Rama Tours op pad te gaan....naar Sulawesi.

Pluspunten Rama Tours Holland

 • geweldig goede planning en organisatie

Minpunten Rama Tours Holland

 • geen

Bezochte landen

 • Indonesië
Aangeraden voor: Stellen, Luxe reizigers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Topvakantie op Bali (bezocht in augustus 2013)

Review geschreven door Christine van der Vegt op 15 januari 2017

Specialist in reizen op maat, omdat ze waar maken met wat je hen vraagt. Alle wensen zijn bespreekbaar. Goede communicatie en adviezen. Denken met je mee en houden rekening met je budget. Mooie brochure van je reis. Zorgen voor een goede betrouwbare Nederlands/Engels talige gids.

Pluspunten Rama Tours Holland

 • Goed reisadvies
 • ,goede communicatie

Minpunten Rama Tours Holland

 • geen

Bezochte landen

 • Sumatra
 • , Java
 • ,Bali
 • Australië
 • Suriname
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Vriendengroep, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Super reis gemaakt door Sumba en Flores, een onvergetelijke ervaring. (bezocht in september 2016)

Review geschreven door Hennie De Jaeger op 30 december 2016

De persoonlijke benadering, je kan je wensen kenbaar maken en er wordt dan een reis op maat gemaakt. Ze bellen je op om de reis door te spreken en eventueel aan te passen. 3 weken voor vertrek ontvang je een dik pakket met allerlei handige tips en plattegrondjes. Alles is perfect geregeld, na 3 reizen met Rama Tours hebben we enkel positieve ervaringen. De volgende reis is aangevraagd.

9,2
10 Algemene ervaring
10 Boekingsproces
10 Reisleiding
8 Accommodatie(s)
8 Vervoer
9 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Rama Tours Holland

 • De persoonlijke benadering

Bezochte landen

 • Indonesie
Aangeraden voor: Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Fantastisch georganiseerd (bezocht in juli 2015)

Review geschreven door Hella Nijssen op 24 december 2016

We reisden met ons gezin over Java, Sumba, Flores, Komodo en Gili Trawangan met privéchauffeurs/gidsen. Op enig moment gingen we van Flores naar Gili. Daarvoor moesten we met de taxi naar het vliegveld, vervolgens vliegen met een overstap op Bali naar Lombok. Daar met de taxi naar de haven. Toen met een speedboot naar Gili en als laatste met paard en wagen naar ons hotel. Dan kan er veel fout gaan, maar Rama Tours had het tot in de puntjes geregeld.

10,0
10 Algemene ervaring
10 Boekingsproces
10 Reisleiding
10 Accommodatie(s)
10 Vervoer
10 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Rama Tours Holland

 • prive
 • persoonlijk
 • contact
 • prijs
 • kwaliteit

Minpunten Rama Tours Holland

 • geen

Bezochte landen

 • gambia
 • thailand
 • maleisie
 • singapore
 • indonesie
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Luxe reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

De reis was van A tot Z geweldig georganiseerd, incl. chauffeur en gids. (bezocht in juli 2008)

Review geschreven door Joke Peeters op 20 juni 2016

Wij zijn 2 keer met Ramatours op reis geweest. Eén keer naar Sulawesi en één keer Kuala Lumpur, Bali, Timor, Sumba, Flores, Rinca en Komodo in 2011.
De tweede reis hebben ze geweldig in elkaar gezet en we hebben de tijd van ons leven gehad, niks op aan te merken. Wij hoeven geen 5 sterren hotels. Daar ervaar je niet de charme van Indonesië.

8,4
10 Algemene ervaring
8 Reisleiding
8 Accommodatie(s)
8 Vervoer
8 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Rama Tours Holland

 • Ze maken een reis naar al je persoonlijke wensen.

Minpunten Rama Tours Holland

 • Geen

Bezochte landen

 • Indonesie
 • Maleisie
 • Thailand
Aangeraden voor: Stellen, Vriendengroep, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers