NRV Reisorganisatie verre reizen

Reviews NRV

8,5
8,6 Algemene ervaring
8,5 Boekingsproces
8,6 Reisleiding
8,3 Accommodatie(s)
8,5 Vervoer
8,6 Prijs-kwaliteit
  • Aantal reviews: 56
  • Aantal waarderingen: 124

Rondreis equador (bezocht in september 2017)

Review geschreven door Sylvia Rijn op 21 oktober 2018

Veel afwisseling, goede gids, alleen moet er beter gewezen worden op evt. Hoogte ziekten, het transport was prima vriendelijke chauffeur en bij calamiteit overlijden vader gids gelijk vervanging, zodat de rest van de reis zonder problemen vervolgd kon worden.

7,7
8 Algemene ervaring
8 Boekingsproces
8 Reisleiding
7 Accommodatie(s)
7 Vervoer
8 Prijs-kwaliteit

Pluspunten NRV

  • prijs
  • kwaliteit
  • mooie excursies

Bezochte landen

  • amerika
  • indonesie
  • thailand
  • lombok
  • cambodja
  • vietnam
  • china
  • maleisie
  • equador
Aangeraden voor: Vriendengroep, Avonturiers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Buitengewoon (bezocht in augustus 2017)

Review geschreven door Agnes Mooiweer op 17 oktober 2018

Goede reisleider die heel veel kon vertellen over stukken in China waar we doorheen reisden. Er waren ook chinese reisleiders. Over het algemeen waren zij ook goed, maar hun engels kan echt beter. zeer gevarieerde reis door China

8,2
8 Algemene ervaring
8 Boekingsproces
9 Reisleiding
8 Accommodatie(s)
8 Vervoer
8 Prijs-kwaliteit

Pluspunten NRV

  • goede voorlichting

Minpunten NRV

  • misschien wat hotels

Bezochte landen

  • china
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Luxe reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Een zeer geslaagde ontspannen vakantie (bezocht in oktober 2016)

Review geschreven door Denise Koedam op 14 oktober 2018

Alles was van begin tot het eind top geregeld. De gids was zeer vriendelijk en wist veel over het land te vertellen. De groepen waren niet te groot en we hadden een zeer ervaren chauffeur die ook overal meehielp waar nodig was.

9,2
9 Algemene ervaring
9 Boekingsproces
9 Reisleiding
9 Accommodatie(s)
9 Vervoer
10 Prijs-kwaliteit

Pluspunten NRV

  • mooie uitstapjes
  • goede hotels
  • uitstekende begeleiding

Bezochte landen

  • indonesie
Aangeraden voor: Stellen, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Zuid-Afrika (bezocht in september 2018)

Review geschreven door Suzanne van Neer op 08 oktober 2018

Goede prijs- kwaliteit verhouding. Mooie uitgebreide reis door Zuid-Afrika met veel excursies. Goed georganiseerd, leuke bezienswaardigheden. Goede zuid Afrikaanse gids die veel uitleg kan geven. Weinig vrije tijd in programma

8,7
9 Algemene ervaring
9 Boekingsproces
9 Reisleiding
7 Accommodatie(s)
9 Vervoer
9 Prijs-kwaliteit

Pluspunten NRV

  • prijs/kwaliteit verhouding
  • uitgebreidt excursiepakket
  • goede organisatie

Minpunten NRV

  • verblijf in 1 accomodatie beneden kwaliteit
Aangeraden voor: Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Een reis die geheel aan de reisbeschrijving voldeed (bezocht in mei 2018)

Review geschreven door Dick Broersma op 07 oktober 2018

We reisden van 11 mei tot 10 juni 2018 voor het eerst met NRV.
De reis voldeed geheel aan de beschrijving. We hadden 3 lokale reisbegeleiders die ons een hele goede inkijk gaven in het land, historie, cultuur en bewoners en niets vergaten. .
Bijzonder was de ontmoeting met de orang oetangs, de beklimming van de Bromo en begrafenis rituelen in Torajaland op Sulawesie.
Voor het eerst hadden we een georganiseerde reis waar niets negatiefs over te melden is (en we reizen 15 jaar en hebben al veel reizen gemaakt).

8,2
8 Algemene ervaring
8 Boekingsproces
8 Reisleiding
9 Accommodatie(s)
8 Vervoer
8 Prijs-kwaliteit

Pluspunten NRV

  • veel stops onderwerg om ook kliene bezienswaardigheden te bezoeken

Bezochte landen

  • Mexico
  • Chili
  • Argentinie
  • China
  • Laos
Aangeraden voor: Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Hoogtepunten van Peru (bezocht in september 2018)

Review geschreven door Ingrid Joosten op 07 oktober 2018

We zijn tweemaal met NRV op pad geweest ! Prima georganiseerd zodat je ondanks het drukke programma toch een lekker relaxed gevoel had en zo optimaal kon genieten van het land en zijn mensen! Dit wordt ook mogelijk door de geweldige reisleiders zoals Danny Koeman, super ! En daarbij is het een prima prijs, kwaliteit verhouding! Voor ons weer NRV volgende keer!

9,5
9 Algemene ervaring
9 Boekingsproces
10 Reisleiding
9 Accommodatie(s)
10 Vervoer
10 Prijs-kwaliteit

Pluspunten NRV

  • prijs/ kwaliteit
  • , prima voorbereiding dmv reiscafe met mooie impressies van de reizen.
  • geweldige reisleiders

Minpunten NRV

  • zou het niet weten ...

Bezochte landen

  • australie
  • noord Amerika
  • Zuid Amerika
  • Indonesie
  • Egypte
  • Turkije
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Vriendengroep, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

China Compleet incl. Hongkong (bezocht in september 2018)

Review geschreven door Lia Boonstra op 07 oktober 2018

Onze eerste groepsreis met NRV is super bevallen. Uitstekende reisleider, hotels en een compleet programma, waardoor we alle hoogtepunten van het land hebben gezien.
Door de tyfoon was de riviercruise niet mogelijk, maar we kregen een ontzettend leuk alternatief programma: o.a. bamboevlot raften en een fietstocht door de binnenlanden en langs plantages.
Ook toen een avondvlucht in een ochtendvlucht gewijzigd was kregen we een erg leuk (extra) dagprogramma. We hebben de dag erop ook het programma van de vorige dag erbij gedaan, wat prima te doen was. Wel veel reizen, maar als je zo veel wil zien en doen in zo’n groot land is dat niet te vermijden.

9,2
9 Algemene ervaring
9 Boekingsproces
10 Reisleiding
9 Accommodatie(s)
9 Vervoer
9 Prijs-kwaliteit

Pluspunten NRV

  • bijzondere uitstapjes
  • goede plaatsen bij shows
  • rekening houden met drukte bij toeristische trekpleisters
  • leuke alternatieven als door onvoorziene omstandigheden oorspronkelijke activiteiten niet mogelijk zijn

Bezochte landen

  • USA
  • Canada
  • mexico
  • guatemala
  • peru
  • costa rica
  • suriname
  • zuid afrika
  • namibie
  • botswana
  • zimbabwe
  • israel
  • jordanie
  • thailand
  • indonesie
  • india
  • nepal
  • china
  • egypte
  • turkije
  • hongkong
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Luxe reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Rondreis door Java met een week Bali, de reisleidster was geweldig (bezocht in juni 2018)

Review geschreven door Stijn de Jager op 07 oktober 2018

Het boeken ging erg makkelijk, de optionele excursies kon je een dag van te voren boeken en op de dag zelf betalen. Dat ging erg soepel. Hoefde geen ene keer onze bagage te dragen. Dat wat super geregeld, maar wie de vakantie echt prachtig heeft gemaakt was de reisleidster Yohana. Ze wist de sfeer in de groep goed te houden. Ze wist wat we leuk vonden en paste daar de reis op aan. Natuurlijk kwamen de hoogte punten die we geboekt hadden langs, maar ze zag dat we als groep minder van tempels hielden maar wel van fotograferen dus ging ze extra langs bijvoorbeeld watervallen of prachtig gekleurde wijken. Ook maakte ze zich zorgen waar we gingen eten, ze gaf iedereen tips waar we het beste konden eten zodat iedereen lekker at en niemand ziek werd. Kortom de beste vakantie ooit.

9,5
9 Algemene ervaring
9 Boekingsproces
10 Reisleiding
9 Accommodatie(s)
10 Vervoer
10 Prijs-kwaliteit

Pluspunten NRV

  • Reisleider
  • Vriendelijke helpdesk
  • Direct na het boeken een reisboek in je mailbox krijgen
  • goede heldere comunicatie

Minpunten NRV

  • Een terug reis van 24 uur met 3 keer overstappen was wel erg veel
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Luxe reizigers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Fantastische rondreis gemaakt door Vietnam. Prima geregeld door NRV (bezocht in mei 2018)

Review geschreven door Petra Stedehouder op 30 september 2018

Alles was prima geregeld. Goede info over reisdocumenten en vluchtinfo. Gidsen allen vriendelijk en goed Engelssprekend, veel info gekregen. Binnen het programma voldoende mogelijkheden in overleg met gids aanpassingen te doen. Vervoer netjes en op tijd.

9,0
10 Algemene ervaring
9 Boekingsproces
8 Reisleiding
9 Accommodatie(s)
9 Vervoer
9 Prijs-kwaliteit

Pluspunten NRV

  • goede informatie
  • duidelijke communicatie

Minpunten NRV

  • geen

Bezochte landen

  • Vietnam
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Groepsrondreis door Equador (bezocht in september 2018)

Review geschreven door Corina Dieltjes op 30 september 2018

Een zeer gevarieerde reis op een rustig tempo waarbij altijd ruimte was voor een extra foto-momentje of aandacht om in te gaan op actualiteiten. Tim, onze gids, was zeer ingelezen en wist alles smaakvol te omschrijven. Geen saai geleuter zeg maar.

9,2
9 Algemene ervaring
9 Boekingsproces
9 Reisleiding
8 Accommodatie(s)
10 Vervoer
10 Prijs-kwaliteit

Pluspunten NRV

  • het grote aanbod van optionele aktiviteiten
  • ook tijdens vrije dagen werden er tips gegeven wat te doen

Minpunten NRV

  • daar ik geen bijzonder negatieve ervaringen heb zou ik niet weten wat te verbeteren

Bezochte landen

  • Sri Lanka
  • Thailand
  • Indonesie
  • Marokko
Aangeraden voor: Stellen, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Betaalbare super kwaliteit (bezocht in januari 2016)

Review geschreven door Inge Heidelberg-Genefaas op 30 september 2018

Alles is vanaf boeking t/m het vertrek weer naar huis prima verzocht.
De lokale touroperator is met zorg gekozen, zo ook de accommodaties.
Waar je bij anderen de boel maar uit moeten zoeken als er iets mis gaat, staat nrv meteen voor je klaar.
Dit alles voor een betaalbare prijs, wij hebben bijna al onze verre reizen met nrv gemaakt en hopen dit in de toekomt weer te doen.

9,7
10 Algemene ervaring
10 Boekingsproces
10 Reisleiding
9 Accommodatie(s)
9 Vervoer
10 Prijs-kwaliteit

Pluspunten NRV

  • wij zij al meerdere malen in thailand geweest
  • dan eil je weleens iets buiten het vaste progrmma.

Minpunten NRV

  • als er een nieuwe bestemming us
  • bv nu canada
  • duurt het even voor er in het reicafe een presentie is.

Bezochte landen

  • zuid afrika
  • thailand
  • maleisie
  • brazilie
  • costa rica
  • cuba
  • sri lanka
  • bali
  • australie
  • vietnam
  • egypte
  • tunesie
  • malediven
  • mexico
  • turkije
  • suriname
  • curacao
  • bonaire
  • singapore
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Luxe reizigers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Klein gezelschap (bezocht in september 2018)

Review geschreven door Rina Noordegraaf op 30 september 2018

Allemaal Leuke hotels. Goed eten. Goede ervaring met leider en chauffeur. Leuk om de BIG FIVE te zien. Zou zelf nog extra dag park willen. Iedereen in de bus op tijd. Goed geregeld elke dag. Fijne ervaring.

9,2
10 Algemene ervaring
9 Boekingsproces
9 Reisleiding
9 Accommodatie(s)
9 Vervoer
9 Prijs-kwaliteit
Aangeraden voor: Vriendengroep, Luxe reizigers, Natuurliefhebbers

Rondreis Sumatra, Java en Bali (bezocht in maart 2018)

Review geschreven door Connie Barra op 30 september 2018

Fantastische rondreis met een fijne groep: de natuur, Tobameer, de evenaar en de orang-oetans op Sumatra, tempels en vulkanen op Java, rijstvelden en tempels en strand op Bali. Super reisleiders, goede hotels. Sumatra heeft mijn hart gestolen!
Na 24 dagen wilde ik nog niet naar huis.

8,5
9 Algemene ervaring
8 Boekingsproces
9 Reisleiding
8 Accommodatie(s)
8 Vervoer
9 Prijs-kwaliteit

Pluspunten NRV

  • kennis over het land van de locale reisleiders.
  • goede hotels.
  • bereidwilligheid van de reisleiders om het iedereen naar de zin te maken.
  • relaxte sfeer.

Minpunten NRV

  • geen minpunten wat mij betreft.

Bezochte landen

  • Indonesie
  • Singapore
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Vriendengroep, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Prachtig en interessant Japan (bezocht in juni 2018)

Review geschreven door Jenny Van Kempen op 30 september 2018

Het boeken ging heel gemakkelijk. Vanaf dat moment werd eigenlijk alles geregeld door NVR. We hebben een fantastische ervaring achter de rug met goede hotels, goed eten en een reisleiding die wist waar ze het over had. Bovendien was er genoeg vrije tijd zodat je ook zelf op pad kon. Er was veel variatie in de reis en voor ieders wat wils. Ook de vrijblijvende excursies waren interessant en redelijk geprijsd. NVR is een reisorganisatie die doet wat het zegt.

9,7
9 Algemene ervaring
10 Boekingsproces
10 Reisleiding
10 Accommodatie(s)
9 Vervoer
10 Prijs-kwaliteit

Pluspunten NRV

  • goede reisleiding
  • goede hotels
  • veel vrije tijd
  • interessante excursies
Aangeraden voor: Stellen, Avonturiers, Luxe reizigers, Cultuurliefhebbers

Goed geanticipeert op de komst van orkaan trami (bezocht in september 2018)

Review geschreven door Anita Van Zaane op 29 september 2018

Een heel goede, adequate, zeer deskundige en enthousiaste reisleider. Goed programma ( deze reis pas sinds maart 2018, dus nog wat “ kinderziektes”, maar voor ons geen enkel probleem) . Wij zij dit jaar voor het eerst met NRV weg geweest, maar is ons zeer goed bevallen.

8,5
8 Algemene ervaring
8 Boekingsproces
9 Reisleiding
8 Accommodatie(s)
9 Vervoer
9 Prijs-kwaliteit

Pluspunten NRV

  • ervaren
  • voor elk wat wils
  • omdat het onze eerste ervaring met nrv is
Aangeraden voor: Stellen, Vriendengroep, Cultuurliefhebbers

Unieke ervaring (bezocht in september 2018)

Review geschreven door Kim Grievink op 25 september 2018

Hele mooie reis, leuk en gevarieerd dagprogramma, unieke plekjes bezocht, goede locaties voor de overnachtingen. Wij hebben ons ten allen tijden veilig gevoeld. Het eten was ook lekker en vaak met de groep. De groepsleider wist veel en kon alle vragen beantwoorden. Als er iets mis was of niet klopte werd dit direct opgelost. Perfect voor natuurliefhebbers, en aantal verschillende parken bezocht voor safari's. Elk weer anders en mooi.

8,5
8 Algemene ervaring
10 Boekingsproces
8 Reisleiding
9 Accommodatie(s)
8 Vervoer
8 Prijs-kwaliteit

Pluspunten NRV

  • goed dagprogramma

Minpunten NRV

  • NRV werd daar als AAA benoemd

Bezochte landen

  • Zuid-Afrika
Aangeraden voor: Stellen, Avonturiers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Zuid Afrika (bezocht in september 2018)

Review geschreven door Inge Wiegers op 23 september 2018

Vanaf moment van landen tot aan board en alles super geregeld wij hadden echt vakantie de reisleider en chauffeur hebben alles perfect geregeld. Een mooi samenstelling van het land natuur, cultuur lekker eten en drinken.
Prachtige locaties waren er voor ons uitgezocht.

9,3
10 Algemene ervaring
10 Boekingsproces
10 Reisleiding
8 Accommodatie(s)
10 Vervoer
8 Prijs-kwaliteit

Pluspunten NRV

  • de parken
  • bezoek townships
  • Nelson Mandela

Bezochte landen

  • Amerika
  • Thailand
  • Dominicaanse republiek
  • Suriname
  • Curaçao
  • Vietnam
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Luxe reizigers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Geweldig Zuid Afrika (bezocht in oktober 2017)

Review geschreven door Gonny Stolwijk op 23 september 2018

Top organisatie alles klopte en geen koffer hoeven sjouwen alles werd voor je geregeld vooral top locaties voor de nachten een mooie ruime bus en een top chauffeur en een prachtige route en prachtige parken bezocht en de big five gezien

8,5
9 Algemene ervaring
9 Boekingsproces
7 Reisleiding
9 Accommodatie(s)
9 Vervoer
8 Prijs-kwaliteit

Bezochte landen

  • canada
Aangeraden voor: Gezinnen, Vriendengroep, Avonturiers

NRV Sumatra, Java, Bali, Sulawesi en Lombok in 30 dagen (bezocht in september 2017)

Review geschreven door Monique Leidschendam op 22 juni 2018

Reisorganisatie NRV heeft leuke reizen voor leuke prijzen en is wat boeken betreft makkelijk, alles is goed geregeld. Ook bij vragen goed geholpen en alles prima geregeld. Je ontvangt alle informatie per mail. Wel zou ik graag zien dat ze single-groepsrondreizen gaan organiseren. Want als single met een gewone groepsrondreis is ook bij NRV niet leuk.

6,8
8 Algemene ervaring
7 Boekingsproces
6 Reisleiding
6 Accommodatie(s)
7 Vervoer
7 Prijs-kwaliteit

Pluspunten NRV

  • Leuke groepsrondreizen
  • goede prijs
  • goed geinformeerd

Minpunten NRV

  • Single groepsrondreizen gaan organiseren
  • excursies opnieuw bekijken niet alles moet erin blijven
  • beter aangeven wat de conditie moet zijn voor de reis

Bezochte landen

  • Indonesie
Aangeraden voor: Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Voor het eerst in Indonesië (bezocht in november 2017)

Review geschreven door Ina Schipper op 25 maart 2018

Het boeken via het reisbureau ging vlot en bescheiden waren duidelijk. Voor het eerst naar Azië na bijna 17 uur vliegen landen we op Denpasar Bali. En daar stond in zijn sarong onze reisleider die vloeiend Nederlands sprak en ons volkje de Nederlanders goed kende. Wat een fantastisch welkom. Hij legde alles goed uit, over de reis, wanneer vertrek, maar ook over de gebruiken van zijn eiland. Slenterend met hem over markten, rijstvelden en stadjes. Onze kennismaking met Indonesië was top!

8,2
8 Algemene ervaring
9 Boekingsproces
9 Reisleiding
8 Accommodatie(s)
7 Vervoer
8 Prijs-kwaliteit

Pluspunten NRV

  • De zegening van de priester

Minpunten NRV

  • geen idee!
Aangeraden voor: Stellen, Vriendengroep, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers