VIND JE REIS OP MAAT NAAR India.

Reizen op maat India

Op maat reizen in India? Dat kan! Op deze pagina vind je aanbieders die gespecialiseerd zijn in maatreizen naar India. Zij zullen je graag meer informatie geven over jouw reis op maat naar India.

Better Places

Better Places brengt je direct in contact met Jan, onze reisspecialist in de Indiase Himalaya. Hij kent Ladakh en Sikkim erg goed en kan je perfect adviseren bij het samenstellen van je rondreis. Om je te inspireren vind je op onze site een aantal voorbeeldreizen en een aantal originele bouwstenen. Deze bouwstenen kun je toevoegen aan de voorbeeldreizen. Je kunt er ook voor kiezen om je reis helemaal zelf samen te stellen.

BEZOEK WEBSITE

Go Asia

Go-Asia verzorgt graag jouw individuele rondreis door India. Wij organiseren onvergetelijke reizen naar India welke je in contact brengt met de lokale bevolking en levenswijzen. Je kunt zelf jouw reiswensen kenbaar maken en wij brengen hier vrijblijvend een reisvoorstel voor uit. Bel of mail gerust voor een afspraak of offerte, wij nemen hier graag de tijd voor. India? Met Go-Asia!

BEZOEK WEBSITE

Azie.nl REIS VAN DE MAAND
Hoogtepunten Maleisië

Hoogtepunten Maleisië
Bestemming: Maleisië Reisaanbieder: Van Verre

Tijdens deze fascinerende rondreis door West-Maleisië en Maleisisch Borneo komen de verschillende ‘gezichten’ van dit fantastische land naar voren. Je begint de reis met een paar dagen genieten van zon, zee en strand tijdens je verblijf op het eiland Langkawi. Dan reis je verder naar het eiland Penang, een eiland met een compleet ander karakter. Penang wordt ook wel de Parel van de Orient genoemd, vanwege haar interessante historische gebouwen, verschillende wijkjes, tempels en Chinese invloeden. Met een huurauto bezoek je de uitgestrekte theevelden in de Cameron Highlands. Geniet van de indrukwekkende uitzichten en het aangename klimaat. In de bouwstijl ziet u vooral veel Engelse invloeden terug. Dan verruilt u de natuur voor bruisend Kuala Lumpur. Deze moderne stad heeft voor ieder wat wils...

€ 1855,-Bekijk reis >

Partners Azie.nl:

Reisaanbiedingen India