VIND JE REIS OP MAAT NAAR India.

Reizen op maat India

Op maat reizen in India? Dat kan! Op deze pagina vind je aanbieders die gespecialiseerd zijn in maatreizen naar India. Zij zullen je graag meer informatie geven over jouw reis op maat naar India.

Go Asia

Go-Asia verzorgt graag jouw individuele rondreis door India. Wij organiseren onvergetelijke reizen naar India welke je in contact brengt met de lokale bevolking en levenswijzen. Je kunt zelf jouw reiswensen kenbaar maken en wij brengen hier vrijblijvend een reisvoorstel voor uit. Bel of mail gerust voor een afspraak of offerte, wij nemen hier graag de tijd voor. India? Met Go-Asia!

BEZOEK WEBSITE

Better Places

Better Places brengt je direct in contact met Jan, onze reisspecialist in de Indiase Himalaya. Hij kent Ladakh en Sikkim erg goed en kan je perfect adviseren bij het samenstellen van je rondreis. Om je te inspireren vind je op onze site een aantal voorbeeldreizen en een aantal originele bouwstenen. Deze bouwstenen kun je toevoegen aan de voorbeeldreizen. Je kunt er ook voor kiezen om je reis helemaal zelf samen te stellen.

BEZOEK WEBSITE

Azie.nl REIS VAN DE MAAND
Rondreis Veelzijdig en fascinerend Vietnam

Rondreis Veelzijdig en fascinerend Vietnam
Bestemming: Vietnam Reisaanbieder: Van Verre

19 dagen Fascinerend en veelzijdig Vietnam! U maakt kennis met de historie van Ho Chi Minh City. Ook bezoekt u de indrukwekkende Cu-Chi tunnels samen met de bonte Cao Dai kerk. U rijdt door de binnenlanden naar het hooggelegen Dalat en dan langs de kust naar Nha Trang, u kan genieten van prachtige uitzichten. Vanaf  Nha Trang rijdt u naar de pier waar u de boot neemt naar Whale Island. Whale Island ligt in een prachtige baai in de Zuid Chinese Zee.

€ 1540,-Bekijk reis >

Partners Azie.nl:

Reisaanbiedingen India