VIND JE REIS OP MAAT NAAR India.

Reizen op maat India

Op maat reizen in India? Dat kan! Op deze pagina vind je aanbieders die gespecialiseerd zijn in maatreizen naar India. Zij zullen je graag meer informatie geven over jouw reis op maat naar India.

Better Places

Better Places brengt je direct in contact met Jan, onze reisspecialist in de Indiase Himalaya. Hij kent Ladakh en Sikkim erg goed en kan je perfect adviseren bij het samenstellen van je rondreis. Om je te inspireren vind je op onze site een aantal voorbeeldreizen en een aantal originele bouwstenen. Deze bouwstenen kun je toevoegen aan de voorbeeldreizen. Je kunt er ook voor kiezen om je reis helemaal zelf samen te stellen.

BEZOEK WEBSITE

Go Asia

Go-Asia verzorgt graag jouw individuele rondreis door India. Wij organiseren onvergetelijke reizen naar India welke je in contact brengt met de lokale bevolking en levenswijzen. Je kunt zelf jouw reiswensen kenbaar maken en wij brengen hier vrijblijvend een reisvoorstel voor uit. Bel of mail gerust voor een afspraak of offerte, wij nemen hier graag de tijd voor. India? Met Go-Asia!

BEZOEK WEBSITE

Azie.nl REIS VAN DE MAAND
Rondreis China, van Beijing naar Hongkong, 12 dagen

Rondreis China, van Beijing naar Hongkong, 12 dagen
Bestemming: China Reisaanbieder: Yomads

Tijdens deze 12-daagse avontuurlijke internationale groepsreis door China reis je van Beijing (Peking) naar Hongkong. Zo trek je twee dagen over afgelegen gedeeltes van de Chinese Muur, beleef je een echte homestay op het platteland, ervaar je de rijke historie van China tijdens een bezoek aan de Verboden Stad en fiets je in Yangshuo tussen de kalkstenen bergtoppen, kalme meren en traditionele dorpjes. Een bezoek aan China is niet compleet zonder een overnachting in de trein. Aangekomen in het bruisende Hongkong heb je alle tijd om deze stad te verkennen. Je gaat pas weer naar huis als je het nachtleven van Hongkong hebt ontdekt.

€ 1160,-Bekijk reis >

Partners Azie.nl:

Reisaanbiedingen India