VIND JE REIS OP MAAT NAAR India.

Reizen op maat India

Op maat reizen in India? Dat kan! Op deze pagina vind je aanbieders die gespecialiseerd zijn in maatreizen naar India. Zij zullen je graag meer informatie geven over jouw reis op maat naar India.

Go Asia

Go-Asia verzorgt graag jouw individuele rondreis door India. Wij organiseren onvergetelijke reizen naar India welke je in contact brengt met de lokale bevolking en levenswijzen. Je kunt zelf jouw reiswensen kenbaar maken en wij brengen hier vrijblijvend een reisvoorstel voor uit. Bel of mail gerust voor een afspraak of offerte, wij nemen hier graag de tijd voor. India? Met Go-Asia!

BEZOEK WEBSITE

Better Places

Better Places brengt je direct in contact met Jan, onze reisspecialist in de Indiase Himalaya. Hij kent Ladakh en Sikkim erg goed en kan je perfect adviseren bij het samenstellen van je rondreis. Om je te inspireren vind je op onze site een aantal voorbeeldreizen en een aantal originele bouwstenen. Deze bouwstenen kun je toevoegen aan de voorbeeldreizen. Je kunt er ook voor kiezen om je reis helemaal zelf samen te stellen.

BEZOEK WEBSITE

Azie.nl REIS VAN DE MAAND
De charme van West-Maleisië

De charme van West-Maleisië
Bestemming: Maleisië Reisaanbieder: Van Verre

Ontdek de vele verschillende gezichten van Maleisië tijdens deze rondreis. De diversiteit tussen de verschillende gebieden en culturen zal u versteld doen staan. U start uw reis in het koloniale en historische Melaka. Daarna reist u naar Kuala Lumpur, een moderne stad en een smeltkroes van verschillende culturen. Vervolgens brengt deze reis u naar de Taman Negara, één van de oudste nog intact gebleven tropische regenwouden. Ook een bezoek aan de prachtige theevelden in de Cameron Highlands waar de Engelsen ooit verbleven mag u niet missen. Dan bezoekt u het eiland Pangkor, met prachtige stranden. Ook het eiland Penang, de Parel van de Orient is zeker een bezoekje waard.

€ 1520,-Bekijk reis >

Partners Azie.nl:

Reisaanbiedingen India